Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poštovane studentice i studenti,

Hrvatsko mikrobiološko društvo i Organizacijski odbor ovogodišnjeg mikrobiološkog kongresa (5th Croatian Congress of Microbiology with International Participation, Primošten, 26. - 30. rujna 2012., www.hmd-cms.hr/congress2012 ) odlučili su “otvoriti“ kongres” studentima preddiplomskih i diplomskih studija.
 
Odlučeno je da vam se omogući slobodan tj. besplatan pristup na sve kongresne događaje (osim izleta) tj. studenti bi imali pravo na akreditaciju, pristup svim predavanjima i posterskim sekcijama, kongresne materijale, pristup pauzama za kavu, sudjelovanje na koktelu dobrodošlice, sudjelovanje na Okruglom stolu “Biološke opsanosti i sigurnost hrane”, pristup izložbi MicroFair te na pristup izložbi mikrobiološke literature. Prijevoz i smještaj  tijekom 5. kongresa studenti bi osiguravali sami.  Budući da su na ovom kongresu zastupljena sva područja mikrobiologije, koja su vam s obzirom na studij tematski bliska, dobili bi izvrstan uvid i u razna područja mikrobiologije i srodnih disciplina.
S obzirom da ovakvo sudjelovanje studenata iziskuje određene organizacijske pripreme i naknadu nekih materijalnih troškova, koja bi se mogla realizirati uz simboličnu financijsku potporu matičnih fakulteta, molim studente za suradnju.
 
Sve zainteresirane studente za sudjelovanje na 5. mikrobiološkom kongresu molim da mi se jave (dijana.skoric@biol.pmf.hr) do 20. srpnja 2012. Potom možemo zajednički poduzimati dalje akcije kako bismo ovu ideju uspjeli i realizirati.
 
Predsjednica 5th Croatian Congress of Microbiology with International Participation
Prof. dr. sc. Dijana Škorić
Autor: Referada
Popis obavijesti