AAI@Edu.Hr prijava
Obavijesti

Zadovoljstvo nam je objaviti da su prijave za Ljetnu školu znanosti 2014. otvorene za sve zainteresirane učenike srednjih škola. Učenici se mogu prijaviti do 1. svibnja 2014. 

Webmaster BO
[ Više... ]

IRSTEA Znanstveno-tehnološki institut za okoliš i poljoprivredu nudi 23 teme (u prilogu) za izradu doktorata iz područja okoliša i poljoprivrede, kao i financiranje istraživanja tijekom 3 godine putem ugovora o radu. 
Rok za podnošenje prijava 16.05.2014.

više...

Webmaster BO

23.03.2014. u 09:19
Uređeno: 23.03.2014. u 09:19
Webmaster BO
[ Više... ]

Četvrtu godinu zaredom, Dukat je raspisao Natječaj za dodjelu međunarodne stipendije za dvogodišnji poslijediplomski studij i pripravništvo za područje prehrambene tehnologije i kontrole kvalitete.   

više...

Webmaster BO

Webmaster BO
[ Više... ]


U okviru bilateralne međusveučilišne razmjene Sveučilište u Zagrebu objavilo je natječaje za studentske stipendije za ljetni semestar akademske godine 2013./14., za preddiplomske ili diplomske studijske programe na sljedećim destinacijama.

više...

 

Webmaster BO

18.04.2012. u 18:20

Podatkovna usluga Srca, usluga GSS (Global Storage Systems) od sada je dostupna i studentima.
Za svakog studenta osigurano je 10 GB podatkovnog prostora. Usluga GSS koristi se za udaljeno pohranjivanje, organiziranje i pretraživanje datoteka te dijeljenje sadržaja s drugim korisnicima.

više...

Webmaster BO

Sveučilišni računski centar (Srce) je uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta uspostavio dvije nove usluge po paradigmi računarstva u oblacima (engl. cloud computing).

više...

Webmaster BO
[ Više... ]