Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Poštovani studenti,

Postupak selekcijske prijave na kolegij sastoji se u popunjavanju kratkog upitnika koji se nalazi na adresi bepo.bioinfo.hr ( Upitnik za prijavu na izborni kolegij 44405 Bioinformatika ). U upitnik je potrebno upisati vaše osnovne podatke i motivacijsko pismo, na osnovi kojeg ćemo odabrati studente koji po našem mišljenju pokazuju najveći interes za slušanje navedenoga kolegija. Osnovni kriterij uspješne prijave nije znanje (bio)informatike, već vaša zainteresiranost za područje i sposobnost da vašu motiviranost jasno formulirate.

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće u postupku prijave, obratite se putem e-maila asistentici Maji Kuzman: mkuzman@bioinfo.hr 

Rok za prijavljivanje je srijeda, 20. rujna 2017. do 23:55. Cjelokupan postupak prijave odvija se elektroničkim putem i preporučamo da ne odgađate prijavu do zadnjeg trenutka i da ostavite dovoljno vremena za mogućnost otklanjanja eventualnih tehničkih poteškoća.

O rezultatima prijava studenti će biti obaviješteni putem elektroničke pošte i preko oglasnih ploča. Rezultati prijava bit će upućeni i povjerenstvu za upis u diplomski studij koje će na osnovu toga studentima odobravati upis kolegija Bioinformatika.

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti