Izbornik
 
Kemijski seminari I i II
 

Na ovoj stranici možete pročitati obavijesti o održavanju Kemijskih seminara I i II.

Rezerviranje predavaonice (za Seminar II)

 

Kemijski seminar I prikaz je aktualnog znanstvenog problema iz literature (mora se navesti članak koji je osnova seminara), a zadaje se tijekom prve godine studija u dogovoru s voditeljem smjera. Kemijski seminari I održavaju se srijedom u predavaonici P1 s početkom u 14:30 sati (maksimalno 5 seminara) do kraja ove akademske godine u sljedećim terminima:

04. 10. 2017.- 5 prijavljenih seminara

11. 10. 2017.- 4 prijavljena seminara

Održavanje seminara treba prijaviti putem Ureda Doktorskoga studija kemije. Naslov seminara mora biti odobren od strane voditelja smjera. Na naslovnici treba biti naveden znanstveni rad koji je osnova seminara, a u popisu literature i ostali znanstveni radovi koji su korišteni za obrađivanje teme (oko 10-15). Treba pripremiti prezentaciju i napisati seminarski rad koji treba predati voditelju smjera najkasnije 7 dana prije održavanja seminara. Nakon održanog Seminara I, seminarski rad u pdf-verziji mora se poslati putem e-maila Uredu Doktorskoga studija (u roku od tjedan dana).

Seminari će biti oglašeni na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Doktorskoga studija kemije.
Nazočnost studenta svih smjerova na Kemijskim seminarima I i II je obavezna.
Opravdani nedolazak molimo obavezno ispričati voditelju smjera.

 

Repozitorij Seminara I

 

 


10. 6. 2017. u 16:23

Pristupnica Snježana Zubčić održat će Kemijski seminar I u okviru poslijediplomskog sveučilišnog studija Kemije (Analitička kemija) pod naslovom:

 

 

Razlike između C18 stacionarnih faza HPLC kolona

 

Seminar će se održati u srijedu, 28. lipnja 2017. godine, u 14:30 sati u predavaonici P1 Kemijskog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Horvatovac 102a, Zagreb.

webmaster KO
Tražilica
 
Repozitorij
 
Broj posjeta:
157123

 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu