Izbornik
 
Nastava na Kemijskom odsjeku
 

Na ovoj stranici možete pročitati opće obavijesti vezane uz održavanje nastave na Kemijskom odsjeku te preuzeti dokumente vezane uz red predavanja, satnicu i raspored ispitnih rokova.

 • Na stranicama pojedinih zavoda Kemijskog odsjeka nalaze se sve obavijesti vezane za praktikume i predmete na preddiplomskom i diplomskom studiju kemije te na ostalim studijskim programima.
 • Postupak podnošenja molbe i njeno rješavanje: na temelju Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u, student može podnijeti molbu Kemijskom odsjeku radi ostvarivanja dodatnih mogućnosti (obrazac se može preuzeti ovdje), a detaljnije upute o postupku podnošenja molbe i njenom rješavanju mogu se pronaći ovdje.
 • Detaljne upute o uplatama Kemijskom odsjeku, broju računa i o pozivu na broj odobrenja mogu se pronaći na oglasnoj ploči Ureda za studente ili ovdje.
 • U svrhu izdavanje potvrde o odgovarajućem akademskom nazivu potrebno je ispuniti zahtjev koji možete pronaći ovdje.
 • Postupak prijavljivanja 4. izlaska na ispit (prije početka novog nastavnog ciklusa i ponovnog upisa predmeta). Student treba postupiti prema odluci Povjerenstva za nastavu PMF-a, na način opisan ovdje.
 • Uvjeti upisa predmeta preddiplomskog  i diplomskog studija kemije. Na temelju Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u redoviti student u jednom semestru upisuje 25-35 ECTS bodova. Student može upisati samo one predmete za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Uvjete upisa predmeta možete naći ovdje. Navedeni uvjeti za akad. god. 2016./2017. vrijedit će za sve studente neovisno kada su upisali studij. Obveze ponovnog upisa predmeta možete naći ovdje.
 • Odluka kojom se studentima preddiplomskog studija može odobriti upis nekih predmeta Diplomskog sveučilišnog studija kemije. Detaljnije o upisu tih predmeta pogledajte ovdje.
 • Na Kemijskom odsjeku vrijede termini prijave i odjave ispita na ispitnim rokovima navedeni ovdje.

 

 

ZAVRŠETAK STUDIJA ZA STUDENTE UPISANE NA DODIPLOMSKE STUDIJE

(dipl. ing. kemije i prof. kemije)

 

Sukladno Odluci Prirodoslovno-matematičkog fakulteta studenti upisani na dodiplomske studije do zaključno ak. god. 2004./2005. imaju pravo dovršiti studij prema nastavnom programu i uvjetima koji su važili prilikom upisa u prvu godinu studija te steći odgovarajući akademski stupanj najkasnije do 30. rujna 2019. godine. Propuštanje navedenog roka dovodi do gubitka prava.

 


Obavijesti
 

Termin za ovjeru zimskog semestra i upis u ljetni semestar produžen je do petka, 3. ožujka 2017.

Snežana Miljanić

Prvo predavanje u okviru izbornog kolegija Prevencija zlostavljanja i rizičnog ponašanja će se održati u ponedjeljak, 27. veljače 2017., u terminu 12-14 sati na Učiteljskom fakultetu u učioni 209.

Snežana Miljanić

Ovjera zimskog semestra i upisi u ljetni semestar akademske godine 2016./2017. za sve studente preddiplomskog i diplomskih studija koji se izvode na Kemijskom odsjeku PMF-a provodit će se od 6. veljače do 26. veljače 2017. Upisi prije navedenog termina neće biti mogući.

 • Za ovjeru semestra student treba imati sve potrebne potpise predmetnih nastavnika. Svi studenti koji ne ovjere semestar u navedenom periodu trebaju podnijeti zahtjev za naknadnu ovjeru semestra.
   
 • Student može upisati samo one predmete i nastavne obveze za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Za upis predmeta s drugog studijskog programa ili drugog smjera, kao i za upis nekog predmeta treći put student treba podnijeti odgovarajuću pisanu molbu.
Snežana Miljanić

24. 1. 2017. u 14:26

Ispitni rokovi iz kolegija Edukacijska psihologija će se održati na Učiteljskom fakultetu, u uredu 29, u sljedećim terminima:  
       09.02.2017. u 12.00 sati
       16.02.2017. u 12.00 sati
       23.02.2017. u 12.00 sati

Snežana Miljanić

14. 11. 2016. u 08:39
Uređeno: 14. 11. 2016. u 08:53

Obavještavaju se studenti o sljedećim terminima prijave i odjave ispita na ispitnim rokovima Kemijskog odsjeka:

 • Kako bi pristupio ispitu na oglašenom ispitnom roku, student je dužan prijaviti ispit putem Studomata najkasnije tri (3) dana prije ispitnog roka do 8.00 sati.
 • Ukoliko ne želi pristupiti prijavljenom ispitu, student je dužan odjaviti ispit putem Studomata najkasnije jedan (1) dan prije ispitnog roka do 8.00 sati.
 • Student koji polaže ispit pred ispitnim povjerenstvom dužan je prijaviti ispit putem Ureda za studente najkasnije pet (5) dana prije ispitnog roka.
Snežana Miljanić

16. 9. 2016. u 09:13
Uređeno: 22. 9. 2016. u 09:04

Nastava u ak. god. 2016./2017. za studente svih godina svih studija na Kemijskom odsjeku (Preddiplomski studij kemije i Diplomski studij kemije, smjerovi: istraživački i nastavnički) počinje u ponedjeljak, 3. listopada 2016. godine.

Detaljnije informacije o početku nastave iz pojedinih predmeta nalaze se na mrežnim stranicama odgovarajućih zavoda.

Studenti Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije te Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija fizike i kemije informacije o početku nastave mogu naći na mrežnoj stranici Zavoda za opću i anorgansku kemiju.

Snežana Miljanić

Ovjera ljetnog semestra i upisi u zimski semestar akademske godine 2016./2017. za sve studente preddiplomskog i diplomskih studija koji se izvode na Kemijskom odsjeku provodit će se od 5. rujna do 30. rujna 2016. Upisi prije navedenog termina neće biti mogući.

 • Za ovjeru semestra student treba imati sve potrebne potpise predmetnih nastavnika. Svi studenti koji ne ovjere semestar u navedenom periodu trebaju podnijeti molbu za naknadnu ovjeru semestra.
   
 • Student može upisati samo one predmete i nastavne obveze za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Za upis predmeta s drugog studijskog programa ili drugog smjera, kao i za upis nekog predmeta treći put, student treba podnijeti odgovarajuću pisanu molbu.
Snežana Miljanić

Repozitorij
 
Repozitorij je prazan
Tražilica
 
Događaji
 
28. 02. 10:00 - 11:00, Kemijski odsjek, -030
Diplomski ispit Vedran Barbarić
28. 02. 10:30 - 11:30, Kemijski odsjek, 225
Diplomski ispit Ivana Landripet
28. 02. 12:00 - 13:00, Kemijski odsjek, 304/III
Diplomski ispit: Lorena Kordić
Ured za studente:
 

gđa. Ankica Tomić

uredovno vrijeme: 12-14 sati

tel. 4606 035
referada@chem.pmf.hr

 

Informatička podrška: sistem inženjer: Mario Bišćan, dipl. ing.


Zdrav. zaštita
 

 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu