Izbornik
 
Nastava na Kemijskom odsjeku
 

Na ovoj stranici možete pročitati opće obavijesti vezane uz održavanje nastave na Kemijskom odsjeku te preuzeti dokumente vezane uz red predavanja, satnicu i raspored ispitnih rokova.

 • Na stranicama pojedinih zavoda Kemijskog odsjeka nalaze se sve obavijesti vezane za praktikume i predmete na preddiplomskom i diplomskom studiju kemije te na ostalim studijskim programima.
 • Postupak podnošenja molbe i njeno rješavanje: na temelju Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u, student može podnijeti molbu Kemijskom odsjeku radi ostvarivanja dodatnih mogućnosti (obrazac se može preuzeti ovdje), a detaljnije upute o postupku podnošenja molbe i njenom rješavanju mogu se pronaći ovdje.
 • Detaljne upute o uplatama Kemijskom odsjeku, broju računa i o pozivu na broj odobrenja mogu se pronaći na oglasnoj ploči Ureda za studente ili ovdje.
 • U svrhu izdavanje potvrde o odgovarajućem akademskom nazivu potrebno je ispuniti zahtjev koji možete pronaći ovdje.
 • Postupak prijavljivanja 4. izlaska na ispit (prije početka novog nastavnog ciklusa i ponovnog upisa predmeta). Student treba postupiti prema odluci Povjerenstva za nastavu PMF-a, na način opisan ovdje.
 • Postupak prijavljivanja 8. izlaska na ispit. Student je dužan prijaviti izlazak na ispit u studentskoj referadi na način opisan ovdje.
 • Uvjeti upisa predmeta preddiplomskog  i diplomskog studija kemije. Na temelju Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u redoviti student u jednom semestru upisuje 25-35 ECTS bodova. Student može upisati samo one predmete za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Uvjete upisa predmeta možete naći ovdje. Navedeni uvjeti za akad. god. 2017./2018. vrijedit će za sve studente neovisno kada su upisali studij. Obveze ponovnog upisa predmeta možete naći ovdje.
 • Odluka kojom se studentima preddiplomskog studija može odobriti upis nekih predmeta Diplomskog sveučilišnog studija kemije. Detaljnije o upisu tih predmeta pogledajte ovdje.
 • Na Kemijskom odsjeku vrijede termini prijave i odjave ispita na ispitnim rokovima navedeni ovdje.

 

 

ZAVRŠETAK STUDIJA ZA STUDENTE UPISANE NA DODIPLOMSKE STUDIJE

(dipl. ing. kemije i prof. kemije)

 

Sukladno Odluci Prirodoslovno-matematičkog fakulteta studenti upisani na dodiplomske studije do zaključno ak. god. 2004./2005. imaju pravo dovršiti studij prema nastavnom programu i uvjetima koji su važili prilikom upisa u prvu godinu studija te steći odgovarajući akademski stupanj najkasnije do 30. rujna 2019. godine. Propuštanje navedenog roka dovodi do gubitka prava.

 


Obavijesti
 

Rok za ovjeru ljetnog semestra akad. god. 2016./2017. i upis u zimski semestar akad. god. 2017./2018. produljen je do petka, 6. listopada 2017.

Snežana Miljanić

28. 9. 2017. u 10:29

Uvodno predavanje iz kolegija Edukacijska psihologija (45169) će se održati u četvrtak, 5. listopada 2017., s početkom u 12.30 sati.
Nastava će se održavati četvrtkom od 12.30 do 15.30 sati u predavaonici 1 na Marulićevom trgu 19/II (Geografski odsjek PMF-a).

Snežana Miljanić

Nastava u akad. god. 2017./2018. za studente svih studija pri Kemijskom odsjeku PMF-a (Preddiplomski studij kemije i Diplomski studij kemije, smjer: istraživački i nastavnički) počinje u ponedjeljak, 2. listopada 2017. godine.

Detaljnije informacije o početku nastave iz pojedinih predmeta nalaze se na mrežnim stranicama odgovarajućih zavoda.

Studenti Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije te Integriranog preddiplomskog i diplomskog studija fizike i kemije informacije o početku nastave mogu naći na mrežnoj stranici Zavoda za opću i anorgansku kemiju.

Snežana Miljanić

Ovjera ljetnog semestra i upisi u zimski semestar akademske godine 2017./2018. za sve studente preddiplomskog i diplomskih studija pri Kemijskom odsjeku PMF-a provodit će se od 11. do 29. rujna 2017. Upisi prije navedenog termina neće biti mogući.

 • Svi studenti koji ne upišu semestar u navedenom periodu trebaju podnijeti molbu za naknadni upis semestra.
 • Student može upisati samo one predmete i nastavne obveze za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Za upis predmeta s drugog studijskog programa ili drugog smjera, kao i za upis nekog predmeta treći put, student treba putem Ureda za studente podnijeti odgovarajuću pisanu molbu.
Snežana Miljanić

Ovjera zimskog semestra i upisi u ljetni semestar akademske godine 2016./2017. za sve studente preddiplomskog i diplomskih studija koji se izvode na Kemijskom odsjeku PMF-a provodit će se od 6. veljače do 26. veljače 2017. Upisi prije navedenog termina neće biti mogući.

 • Za ovjeru semestra student treba imati sve potrebne potpise predmetnih nastavnika. Svi studenti koji ne ovjere semestar u navedenom periodu trebaju podnijeti zahtjev za naknadnu ovjeru semestra.
   
 • Student može upisati samo one predmete i nastavne obveze za koje je stekao preduvjete utvrđene studijskim programom. Za upis predmeta s drugog studijskog programa ili drugog smjera, kao i za upis nekog predmeta treći put student treba podnijeti odgovarajuću pisanu molbu.
Snežana Miljanić

14. 11. 2016. u 08:39
Uređeno: 14. 11. 2016. u 08:53

Obavještavaju se studenti o sljedećim terminima prijave i odjave ispita na ispitnim rokovima Kemijskog odsjeka:

 • Kako bi pristupio ispitu na oglašenom ispitnom roku, student je dužan prijaviti ispit putem Studomata najkasnije tri (3) dana prije ispitnog roka do 8.00 sati.
 • Ukoliko ne želi pristupiti prijavljenom ispitu, student je dužan odjaviti ispit putem Studomata najkasnije jedan (1) dan prije ispitnog roka do 8.00 sati.
 • Student koji polaže ispit pred ispitnim povjerenstvom dužan je prijaviti ispit putem Ureda za studente najkasnije pet (5) dana prije ispitnog roka.
Snežana Miljanić

Repozitorij
 
Repozitorij je prazan
Tražilica
 
Ured za studente:
 

gđa. Ankica Tomić

uredovno vrijeme: 12-14 sati

tel. 4606 035
referada@chem.pmf.hr

 

Informatička podrška: sistem inženjer: Mario Bišćan, dipl. ing.


Zdrav. zaštita
 

 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu