Izbornik
 
Obavijesti
 
02.10.2015. u 11:58

Svi studenti su obvezni upisati se u akademskoj godini 2015./16. (upis u višu godinu studija, ponovni upis godine ili upis apsolventske godine).

Upisi će se provoditi do  1. 12. 2015.

Molimo sve studente da prilikom upisa ispune obrazac DR.SC.-04 (ispunjava se putem OBADA) i DR.SC.05 (obrazac molimo preuzeti s mrežnih stranica Sveučilišta) te u elektroničkom i tiskanom obliku dostave u Ured doktorskog studija kemije.

webmaster KO

Omogućit će se naknadni upis u I. godinu studija studentima koji će biti stipendirani od strane Hrvatske zaklade za znanost (Natječaj "Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti" za 2015. godinu).

webmaster KO

Institut Pasteur otvorio je natječaj za upis doktorskog studija u području prirodnih znanosti i biomedicine. Prvi korak za prijavu je pronalazak laboratorija - lista laboratorija bit će objavljena na web stanici Instituta, a period za ostvarivanje kontakata bit će od 4. rujna do 6. studenoga 2015. Drugi korak je predaja cjelovite aplikacije, za što je rok 20. studenoga 2015. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor koji će se održati u Institutu Pasteur 2016.

Brošuru možete preuzeti ovdje.

Više informacija o natječaju možete pronaći na web stranici: http://www.pasteur.fr/en/teaching/doctoral-programs/pasteur-paris-university-international-doctoral-program

webmaster KO

03.07.2015. u 16:22

Natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) Biologije, Fizike, Geologije, Kemije, Matematike, Interdisciplinarnog doktorskog studija iz oceanologije i Doktorskog studija geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2015./2016.

Tekst natječaja

Obrazac za prijavu

webmaster KO


Tražilica
 
Repozitorij
 


 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu