Izbornik
 
Obavijesti
 

U sklopu partnerske razmjene dogovorene između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Beču (Universität Wien, www.univie.ac.at) pozivaju se doktorandi i postdoktorandi Sveučilišta u Zagrebu (kojima nije isteklo više od 7 godina od stjecanja doktorske titule) da se prijave na natječaj za financiranje jednomjesečnog istraživačkog boravka na Sveučilištu u Beču. Više...

webmaster KO

Dr. sc. Ruža Frkanec održat će konzultacije vezane za predavanja iz kolegija Biotransformacije lijekova i ksenobiotika u petak, 29.01.2016. u 10 sati u seminaru 301/III.

webmaster KO

Raspisan je međunarodni natječaj za doktorske i poslijedoktorske stipendije „Eugen Ionescu“ namijenjen nastavnicima, istraživačima i doktorandima koji se žele usavršavati od 3 do 6 mjeseci na jednom od rumunjskih sveučilišta članica Sveučilišne agencije za frankofoniju (AUF).

webmaster KO

Macquarie Sveučilište iz Sidneya, Australija, objavilo je program stipendiranja za pet hrvatskih kandidatata  - doktoranada, da provedu istraživanja u Australiji.

(Pročitaj više)

webmaster KO

03.07.2015. u 16:22

Natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) Biologije, Fizike, Geologije, Kemije, Matematike, Interdisciplinarnog doktorskog studija iz oceanologije i Doktorskog studija geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2015./2016.

Tekst natječaja

Obrazac za prijavu

webmaster KO


Tražilica
 
Događaji
 
Sutra:
10:00-12:00, Kemijski odsjek, P1
Obrana doktorske disertacije: Lara Mikac
10:00-15:00, Kemijski odsjek, A2
Predstava „Čarolije u kemiji“

Repozitorij
 


 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu