Izbornik
 
Sveučilišni poslijediplomski doktorski studij
 

 

Obavijesti i natječaji 


Obavijesti
 
16.10.2014. u 09:14

Svi studenti su obavezni upisati se u više godine doktorskog studija kemije, ponovni upis godine ili upis apsolventske godine.

Upisi traju do kraja ove kalendarske godine, odnosno, zaključno do 23. 12. 2014.
 

Snježana Vodopija Mandić

Molimo sve studente da prilikom upisa u više godine studija ispune DR.SC.-04 (ispunjava se putem Obada) i DR.SC.05 (obrazac molimo preuzeti s mrežnih stranica Sveučilišta) te u elektroničkom i tiskanom obliku dostave u referadu.

webmaster KO

25.11.2014. u 11:11

Radionica “Kako kvalitetno prezentirati znanosti u medijima?” održat će se u dva termina: 1. prosinca 2014.12. siječnja 2015. od 9:00 do 13:00 sati u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu, Zvonimirova 8, soba 301. III.kat.

Svaki znanstvenik će prije ili kasnije biti u prilici prezentirati svoj rad. Kako od svih rezultata, projekata i informacija koje su nam osobno važne odabrati one koje će najbolje prezentirati naše istraživanje publici u kratkom zadanom vremenu? Kroz nekoliko praktičnih vježbi naučit ćete kako dobro strukturirati poruke, odvojiti bit od detalja i prilagoditi se različitim ljudima u publici. Strah od javnog nastupa najraširenija je fobija današnjice. Postoji više tehnika kojima se ljudi pokušavaju riješiti treme, a neke od njih upoznat ćete na ovoj radionici.

webmaster KO
[ Više... ]


Tražilica
 
Repozitorij
 

 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu