Izbornik
 
Obavijesti
 

Prirodoslovno-matematički fakultet organizira u petak, 26.veljače 2016. godine prvi Simpozij studenata doktorskih studija PMF. Sudjelovanje je moguće putem usmenog izlaganja i posterskih priopćenja. Na Simpozij se mogu prijaviti svi studenti Doktorskog studija kemije s prihvaćenom temom doktorskog rada, kao i oni kojima je tema doktorskog rada u postupku prihvaćanja (molimo konsultirati se s voditeljima smjerova). Obrasci se dostavljaju elektroničkom poštom na adresu Ureda za doktorski studij.

 

PRVA OBAVIJEST

OBRASCI ZA PRIJAVU SUDJELOVANJA

Ines Primožič

Raspisan je međunarodni natječaj za doktorske i poslijedoktorske stipendije „Eugen Ionescu“ namijenjen nastavnicima, istraživačima i doktorandima koji se žele usavršavati od 3 do 6 mjeseci na jednom od rumunjskih sveučilišta članica Sveučilišne agencije za frankofoniju (AUF).

webmaster KO

Macquarie Sveučilište iz Sidneya, Australija, objavilo je program stipendiranja za pet hrvatskih kandidatata  - doktoranada, da provedu istraživanja u Australiji.

(Pročitaj više)

webmaster KO

Omogućit će se naknadni upis u I. godinu studija studentima koji će biti stipendirani od strane Hrvatske zaklade za znanost (Natječaj "Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti" za 2015. godinu).

webmaster KO

02.10.2015. u 11:58

Svi studenti su obvezni upisati se u akademskoj godini 2015./16. (upis u višu godinu studija, ponovni upis godine ili upis apsolventske godine).

Upisi će se provoditi do  1. 12. 2015.

Molimo sve studente da prilikom upisa ispune obrazac DR.SC.-04 (ispunjava se putem OBADA) i DR.SC.05 (obrazac molimo preuzeti s mrežnih stranica Sveučilišta) te u elektroničkom i tiskanom obliku dostave u Ured doktorskog studija kemije.

webmaster KO

03.07.2015. u 16:22

Natječaj za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) Biologije, Fizike, Geologije, Kemije, Matematike, Interdisciplinarnog doktorskog studija iz oceanologije i Doktorskog studija geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2015./2016.

Tekst natječaja

Obrazac za prijavu

webmaster KO


Tražilica
 
Događaji
 
Sutra:
12:00-13:00, Kemijski odsjek, P2
Seminar I: Tamara Zorbaz
14:00-15:00, Kemijski odsjek, 225
Seminar I: Petar Bibulić
14:00-15:00, Kemijski odsjek, 222
Seminar I: Marko Tomin

Repozitorij
 


 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu