Seminari i poslijediplomski kolokviji

    Na Geofizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu u okviru predavanja izlažu se rezultati pojedinačnih ili grupnih znanstveno-istraživačkih radova iz šireg područja geofizike (meteorologija, primjenjena meteorologija, fizička oceanografija, oceanologija, seizmologija, fizika unutrašnjosti Zemlje, geologija, vulkanologija, primjenjena geofizika, ...), kao i svih ostalih istraživanja koja se oslanjaju na pojave koje proučavaju geofizičari.

    Studenti poslijediplomskog doktorskog studija fizike, smjer: geofizika, obavezni su javno obraniti temu svoje radnje, kao i održati predavanja u sklopu obaveznih kolegija doktorskog studija, a kako je definirano izvedbenim planom i programom.

    Seminari se održavaju srijedom u 13:15 sati u predavaoni br. 2 Geofizičkog odsjeka PMF-a (Horvatovac 95, Zagreb). Predavačima stoje na raspolaganju LCD projektor, grafoskop i diaprojektor.

    Poslijediplomski kolokviji su prvenstveno namijenjeni poslijediplomandima, njemu nisu obvezni prisustvovati studenti 3. godine preddiplomskog studija, ali su dobro došli. Pozivaju se i svi ostali zainteresirani.

    Molimo zainteresirane koji imaju u pripremi gradivo za predavanje da jave doc. dr. sc. Snježani Markušić e-mailom (markusic@irb.hr) naslov predavanja i najpovoljnije vrijeme za održavanje predavanja.

 

Snimke seminara

Pojedini seminari prenošeni su uživo. Njihove snimke možete pogledati preko poveznica s desne strane.


Obavijesti

Dana 02.12.2015. u 13:15 održat će se u okviru seminara i kolokvija na Geofizičkom odsjeku PMF-a sljedeće izlaganje:

Dr. sc. Željko Večenaj
(Sveučilište u Zagrebu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Geofizički odsjek):
Mikrometeorološka istraživanja na Geofizičkom odsjeku

Predavanje će biti u predavaoni br. 2 Geofizičkog odsjeka PMF-a, Horvatovac 95. Obavijest o izlaganju (pdf) se nalazi u repozitoriju.

Autor: Webmaster GFO

SEMINARI 2014./2015.

SEMINARI - ARHIVA