Seminari

160. obljetnica rođenja Andrije Mohorovičića        21. travnja - DAN PMF-a

Seminari i poslijediplomski kolokviji

    Na Geofizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu u okviru predavanja izlažu se rezultati pojedinačnih ili grupnih znanstveno-istraživačkih radova iz šireg područja geofizike (meteorologija, primjenjena meteorologija, fizička oceanografija, oceanologija, seizmologija, fizika unutrašnjosti Zemlje, geologija, vulkanologija, primjenjena geofizika, ...), kao i svih ostalih istraživanja koja se oslanjaju na pojave koje proučavaju geofizičari.

    Studenti poslijediplomskog doktorskog studija fizike, smjer: geofizika, obavezni su javno obraniti temu svoje radnje, kao i održati predavanja u sklopu obaveznih kolegija doktorskog studija, a kako je definirano izvedbenim planom i programom.

    Seminari se održavaju srijedom u 13:15 sati u predavaoni br. 2 Geofizičkog odsjeka PMF-a (Horvatovac 95, Zagreb). Predavačima stoje na raspolaganju LCD projektor, grafoskop i diaprojektor.

    Poslijediplomski kolokviji su prvenstveno namijenjeni poslijediplomandima, njemu nisu obvezni prisustvovati studenti 3. godine preddiplomskog studija, ali su dobro došli. Pozivaju se i svi ostali zainteresirani.

    Molimo zainteresirane koji imaju u pripremi gradivo za predavanje da jave doc. dr. sc. Maji Telišman Prtenjak e-mailom (telisman@gfz.hr) naslov predavanja i najpovoljnije vrijeme za održavanje predavanja.

 

Snimke seminara

Pojedini seminari prenošeni su uživo. Njihove snimke možete pogledati preko poveznica s desne strane.


Obavijesti

Dana 31.05.2017. (srijeda) u 13:15 h održat će se na Geofizičkom odsjeku PMF-a

(predavaona P2) sljedeće izlaganje:
Doc. dr. sc. Maja Telišman Prtenjak, izv. prof. dr. sc. Marko Karoglan & VITCLIC suradnici
(PMF, AF, Sveučilište u Zagrebu)
VITCLIC projekt
Pozivaju se studenti, apsolventi i svi zainteresirani da prisustvuju predavanju, koje će se održati u predavaoni P2 Geofizičkog odsjeka PMF-a, Horvatovac 95, Zagreb.

Autor: Maja Telišman-Prtenjak

Dana 30.05.2017. (utorak) u 15:15 h održat će se na Geofizičkom odsjeku PMF-a

(predavaona P1) sljedeće izlaganje:
Maria-Dimitra Tsiara
(Department of Mathematics, University of Ioannina, Greece)
Up- and down-slope winds at Zagreb


Pozivaju se studenti, apsolventi i svi zainteresirani da prisustvuju predavanju, koje će se održati u predavaoni P1 Geofizičkog odsjeka PMF-a, Horvatovac 95, Zagreb.

Autor: Maja Telišman-Prtenjak

SEMINARI 2016./2017.

Arhiva do 2013