Seminari

Dan PMF-a: Svečana sjednica Fakultetskog vijeća održat će se u petak, 20. travnja u 11:00 sati (A1)

Seminari i poslijediplomski kolokviji

    Na Geofizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu u okviru predavanja izlažu se rezultati pojedinačnih ili grupnih znanstveno-istraživačkih radova iz šireg područja geofizike (meteorologija, primjenjena meteorologija, fizička oceanografija, oceanologija, seizmologija, fizika unutrašnjosti Zemlje, geologija, vulkanologija, primjenjena geofizika, ...), kao i svih ostalih istraživanja koja se oslanjaju na pojave koje proučavaju geofizičari.

    Studenti poslijediplomskog doktorskog studija fizike, smjer: geofizika, obavezni su javno obraniti temu svoje radnje, kao i održati predavanja u sklopu obaveznih kolegija doktorskog studija, a kako je definirano izvedbenim planom i programom.

    Seminari se održavaju srijedom u 13:15 sati u predavaoni br. 2 Geofizičkog odsjeka PMF-a (Horvatovac 95, Zagreb). Predavačima stoje na raspolaganju LCD projektor, grafoskop i diaprojektor.

    Poslijediplomski kolokviji su prvenstveno namijenjeni poslijediplomandima, njemu nisu obvezni prisustvovati studenti 3. godine preddiplomskog studija, ali su dobro došli. Pozivaju se i svi ostali zainteresirani.

    Molimo zainteresirane koji imaju u pripremi gradivo za predavanje da jave doc. dr. sc. Maji Telišman Prtenjak e-mailom (telisman@gfz.hr) naslov predavanja i najpovoljnije vrijeme za održavanje predavanja.

 

Snimke seminara

Pojedini seminari prenošeni su uživo. Njihove snimke možete pogledati preko poveznica s desne strane.


Obavijesti

Dana 06.06.2018. u 13:15 h održat će se na

Geofizičkom odsjeku PMF-a sljedeće izlaganje:
Branko Grisogono

(GFO, PMF)

[Ne]kompatibilnost "Hokej-Štap" tranzicije i Monin-Obukhovljeve teorije sličnosti za stabilno stratificirani prizemni sloj

Pozivaju se studenti i svi ostali zainteresirani da prisustvuju predavanju, koje će se održati u predavaoni P2 Geofizičkog odsjeka PMF-a, Horvatovac 95, Zagreb.

Autor: Maja Telišman-Prtenjak

Dana 23.05.2018. u 13:15 sati održat će se znanstveni kolokvij ( doktorski seminar) na Geofizičkom odsjeku PMF-a sljedeće izlaganje:


Davor Stanko
(Geotehnički fakultet SuZ, Varaždin)
Lokalni uvjeti tla i amplifikacija seizmičkoga potresnog gibanja

Pozivaju se studenti i svi zainteresirani da prisustvuju predavanju, koje će se
održati u predavaoni P2 Geofizičkog odsjeka PMF-a, Horvatovac 95, Zagreb.

 

Autor: Maja Telišman-Prtenjak

SEMINARI 2017./2018.

Arhiva do 2013