Stipendije, natjecaji, ...

Dan PMF-a: Svečana sjednica Fakultetskog vijeća održat će se u petak, 20. travnja u 11:00 sati (A1)

Sveučilište u Pečuhu i Grad Pečuh raspisali su natječaj za dodjelu 1 stipendije za zimski semestar 2011./2012. za studenta s jednog sveučilišta Rektorske konferencije sveučilišta Alpe-Jadran, kojoj pripada i Sveučilište u Zagrebu.


Rok za prijavu: 15. srpnja 2011.

 

 

Stipendija se dodjeljuje za pohađanje kolegija na Sveučilištu u Pečuhu koji donose ECTS bodove, za razdoblje od 4 do 5 mjeseca, a iznosi 1000 eura.

Detaljnije informacije o stipendiji te prijavni obrazac možete pronaći u privitcima objavljenim na mrežnim stranicama Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, http://international.unizg.hr/medjunarodna_suradnja, a o kolegijima koje nudi Sveučilište u Pečuhu na mrežnim stranicama Sveučilišta u Pečuhu, www.pte.hu.

 

Prijavni obrazac mora biti ovjeren potpisom i pečatom na Sveučilištu u Zagrebu. U tu svrhu, mole se kandidati da se jave Renati Hranjec, Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, tel. 4698 102, renata.hranjec@unizg.hr. Uvjet za dobivanje potpisa i pečata je potvrda fakultetskog ECTS koordinatora da je student upisan na redovni studij i da je završio najmanje 4 semestra.

 

Osoba za kontakt na Sveučilištu u Pečuhu:

gđa Eszter Sándorfi (Rector’s Office/International Relations Department, tel. +36 72/501-509, sandorfi.eszter@pte.hu).

Prijave se do 15. srpnja 2011. trebaju poslati na sljedeću adresu:

Eszter Sándorfi

Rector’s Office/International Relations Department

University of Pécs

Szántó K. J. u. 1/b

H-7633 Pécs

 

Autor: Webmaster GFO
Popis obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan