Obavijesti studentima

DIPLOMANTIMA I DOKTORANDIMA:

Obavezno je rezervirati termin i predavaonicu za održavanje diplomskih ispita, obrane diplomskih radova i disertacija, kao i za eventualne naknadne domjenke. Za sva pitanja i obaveznu rezervaciju obratite se satničarki Karmen Babić, dipl.ing.

 

Satničarka

dr. sc. Karmen Babić

babick[at]gfz.hr

01/460 5926

Soba 316


Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata PMF-a

Dana 23. ožujka 2011. godine stupio je na snagu Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata PMF-a. Tekst Pravilnika se nalazi u repozitoriju.


Potvrde za meteorologe u kontroli zračne plovidbe

Odlukom Vijeća PMF-a donesenoj na sjednici održanoj 23. lipnja 2016., Fakultet će studentima koji su završili diplomski sveučilišni studij Fizika-geofizika ili dodiplomski studij Diplomirani inženjer fizike; usmjerenje: Geofizika na Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te koji to zatraže, izdati Potvrdu o stečenim kompetencijama za potrebe rada u meteorološkoj službi u kontroli zračne plovidbe. Zahtjev za izdavanje Potvrde se predaje Studentskoj referadi Fizičkog i Geofizičkog odsjeka. Izdavanje potvrde se naplaćuje 900,00 kn.


INA d.d. je raspisala natječaj za program stipendiranja studentica iz STEM područja pod nazivom Female Engineers MOL ProgramMe.

Cilj ove inicijative je, između ostalog, potaknuti interes žena prema STEM području te na neki način pomoći mladim ženama u razvoju njihove karijere. To je odlična prilika za mlade studentice koje imaju mogućnost dobiti stipendiju, ali i mogućnost, u organizaciji MOL Grupe, sudjelovati na stručnim konferencijama, a samim time i dobiti priliku za zapošljavanjem u MOL Grupi.

Natječaj će trajati od 01. veljače do 02. ožujka 2018., a predstavljanje programa studenticama bit će u ponedjeljak, 12. veljače. u 16:30 sati u predavaonici P1 zgrade Kemijskog odsjeka, Horvatovac 102A.
Više u nastavku obavijesti
 

Dobitnice ove nagrade očekuje:

·         Jednogodišnja stipendija u vrijednosti od 3000 eura

·         Prilika za zaposlenje ili pripravnički staž u MOL Grupi po završetku studija sukladno poslovnim potrebama MOL Grupe

·         Prilika za sudjelovanje na međunarodnim naftnim i plinskim konferencijama

·         Prilika za posjete postrojenjima MOL Grupe kako bi iskusila naftno i plinsko poslovanje u stvarnosti

Natječaj će trajati od 01. veljače do 02. ožujka 2018., a predstavljanje programa studenticama bit će u ponedjeljak, 12. veljače. u 16:30 sati u predavaonici P1 zgrade Kemijskog odsjeka, Horvatovac 102A.
 

Autor: Webmaster GFO
Popis obavijesti

Repozitorij