Interne konferencije za doktorande

Godišnje interne konferencije za sve doktorande studija imaju za cilj postupno razvijati i jačati prezentacijske i komunikacijske vještine, kritičko mišljenje i vještinu argumentirane znanstvene rasprave. Doktorandi prve godine studija na internoj konferenciji izlažu rezultate svoga rada tijekom prve godine, a to je pregled stanja svjetskog znanja u njihovom odabranom, širem okviru istraživanja. Zbog prirode sadržaja izlaganje je usmeno. (Tijekom druge godine studija rezultati se objavljuju kao znanstveni rad vezan uz temu doktorskog rada u A1 ili A2 časopisu).

Doktorandi druge godine studija izlažu prve rezultate svoga znanstvenog istraživanja. Izlaganje može biti usmeno ili poster. U tijeku studija obvezno je imati barem jedno  usmeno i  jedno poster prioćenje (Do kraja studija rezultate istraživanja je obvezno objaviti u A1 časopisu).

 

Interna konferencija za doktorande, geo_doc 2020. će se održati 18. rujna 2020. s početkom u 09:30 u prostorijama Geografskog odsjeka.

PROGRAM konferencije je dostupan ovdje.

Svi zainteresirani za prisustvovanje (izuzev izlagača i njihovih mentora/savjetnika) se trebaju prijaviti putem niže dostupnog obrasca budući da je broj mjesta ograničen u skladu s epidemiološkom situacijom. 

VAŽNO: Prijave za prisustvovanje će se zaprimati po redoslijedu popunjavanja, stoga je preporučljivo obrazac popuniti čim prije!

Doktorandi koji su prisustvovali radionici u ožujku (Elsevier) u svrhu zamjene za jedan izborni predmet na doktorskom studiju, dužni su sudjelovati na jednom online predavanju u sklopu konferencije geo_doc (predavanje doc. dr. sc. Kristine Pikelj ili prof. dr. sc. Mihe Kodermana), kako bi ostvarili mogućnost zamjene za izborni predmet.

Doktorandi koji su raspoređeni u Sekciju 3 ili 4, a zbog izbornog predmeta planiraju prisustvovati Sekciji 1 ili 2, također se prijavljuju putem obrasca.

Na isti način i svi ostali izlagači koji žele prisustvovati sekciji u koju nisu raspoređeni po programu, prijavljuju se putem obrasca.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knjigu sažetaka možete preuzeti OVDJE

SAŽECI 1. INTERNE KONFERENCIJE ZA DOKTORANDE 2015.

 

SAŽECI 2. INTERNE KONFERENCIJE ZA DOKTORANDE 2016.

 

SAŽECI 3. INTERNE KONFERENCIJE ZA DOKTORANDE 2017.

 

SAŽECI 4. INTERNE KONFERENCIJE ZA DOKTORANDE 2018. 

 

SAŽECI 5. INTERNE KONFERENCIJE ZA DOKTORANDE 2019.