Obavijesti
webmaster Geološkog odsjeka

Poštovani kolege studenti svih studijskih smjerova i godina na Geološkom odsjeku! Pozivam Vas da nam se i ove godine aktivno priružite u izvođenju radionica na Geološkom poslijepodnevu u petak, 10.4.2015. Mnogi od Vas već dobro znaju da je svaki par ruku dragocjen kada nam stignu mali gosti. Detalji o pojedinim radionicama, kao i raspored njihova odvijanja, dostupni su na mrežnoj stranici http://geoloskoposlijepodne.weebly.com/radionice.html. Pomoć će nam biti dobrodošla i u prostoru zbirke, gdje će biti postavljeni mikroskopski i makroskopski uzorci koje će posjetitelji moći razgledavati u cijelom terminu Geološkog poslijepodneva. A posebno pozivam sve one kreativce među Vama da nam se pridruže u uređenju prostora GPZ-a nekoliko dana ranije. Ako ste se pronašli u bilo kojem dijelu ovog oglasa, molim da se e-mailom javite asistentici Petrinec do utorka navečer (31.3.2015.). Unaprijed zahvaljujem i nadam se da još jednom uspješnom Otvorenom danu!

Zorica Petrinec

jučer u 10:03

Studenti 2. godine Preddiplomskog studija geologije trebaju se prijaviti za Seminar II  najkasnije do 10. travnja 2015. godine. Popis za prijavu nalazi se na oglasnoj ploči Mineraloško-petrografskog zavoda, a kod jednog od ponuđenih nastavnika može se prijaviti najviše osam studenata.

Također, studenti se trebaju javiti odabranom nastavniku i preuzeti materijal za seminar najkasnije do 17. travnja 2015. godine.

Nenad Tomašić

19.03.2015. u 15:14

U sklopu Otvorenih dana PMF-a održat će se sada već tradicionalna manifestacija - Geološko poslijepodne. Detalje o ovogodišnjem programu možete pronaći na adresi http://geoloskoposlijepodne.weebly.com/. Stanica je još uvijek u izradi, pa ukoliko željene informacije trenutno nisu dostpune, molimo posjetite stranicu ponovno za par dana ili nam se obratite putem e-maila na otvoreni-dan@geol.pmf.hr. Zahvaljujemo na razumijevanju i pozivamo vas da zajedno provedemo jedno ugodno poslijepodne, 10. travnja 2015. od 16 do 20 h.

Zorica Petrinec

Poštovane/i,
Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Fakultet će posjetiti međunarodno stručno povjerenstvo. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima stručnog povjerenstva, primjedbe, sugestije, ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije:

https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija

do 03. travnja 2015. godine. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije Vašega visokog učilišta.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

webmaster Geološkog odsjeka


Organizirano je multinacionalno istraživanje u kojem sudjeluju 24 države. Istraživanje o sklonostima studenata prema čitanju nastavne literature u elektroničkom i tiskanom obliku inicirala je kolegica Joumana Boustany s pariškog sveučilišta Descartes. Istraživanjem su obuhvaćeni studenti preddiplomskog, diplomskog i poslijediplomskog studija.

Upitniku će se moći pristupiti do kraja travnja 2015. na adresama:

http://survey.docinfos.fr/index.php/survey/index/sid/597834/newtest/Y/lang/hr

http://goo.gl/nMnOmG

Naknadno ćete biti obaviješteni o objavi rezultata cijelog istraživanja.

webmaster Geološkog odsjeka

30.10.2014. u 12:30
Uređeno: 20.11.2014. u 13:53
Šimun Aščić

21.01.2013. u 11:24
Uređeno: 21.01.2013. u 11:25

 Predavanja profesora Prohića nalaze se privremeno na adresi http://geol.pmf.hr/~eprohic

Esad Prohić

15.10.2012. u 12:39
Uređeno: 25.11.2013. u 09:10

... na preddiplomskim i diplomskim studijima Geološkog odsjeka PMF-a ...

webmaster Geološkog odsjeka

Sva prava pridržana. Prirodoslovno - matematički fakultet | Sveučilište u Zagrebu