Ured za studente

140 godina nastave prirodoslovlja i matematike na Sveučilištu u Zagrebu, 70 godina PMF-a

Broj posjeta:
22455

Obavijesti

Raspored promocija studenata u akademskoj godini 2016./2017. možete vidjeti OVDJE

Autor: Marko Hum

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2016./17.

Natječaj je namijenjen studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 2. siječnja 2017. do 30. srpnja 2017. uz napomenu da mobilnost može završiti najkasnije 30. rujna 2017.

Više o natječaju možete pročitati na stranicama Sveučilišta u Zagrebu

Prije dostave dokumentacije potrebno je kontaktirati odsječkog ECTS koordinatora kako bi ovjerio dokumentaciju, a potom studenti PMF-a svu natječajnu dokumentaciju dostavljaju Uredu za međunarodnu suradnju PMF-a na provjeru i potpisivanje.

 

 

Autor: Marko Hum

Izborni kolegij Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom sveučilišni je kolegij dostupan za upis svim studentima i studenticama preddiplomskih, diplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

"Uvjet za upis kolegija je poznavanje studenta s invaliditetom kojem je potrebna vršnjačka potpora te koji pristaje da mu student koji upisuje kolegij bude student asistent („par“). Isto tako, potrebno je da „par“ bude s istog studijskog programa (i iste razine studija s obzirom na upisani semestar/godinu)."

Više informacija o kolegiju možete pronaći na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu, a možete pogledati i SILABUS

Autor: Marko Hum

 Senat  Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je sjednici, održanoj 11. rujna 2012. godine, donio Odluku o ujednačavanju sustava participacija u troškovima studija redovitih studenata viših godina na Sveučilištu u Zagrebu, zasnovanu na Odlukama Vlade RH. Skrećemo pažnju svim studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija na PMF-u na iznos participacija u troškovima studija određen na sveučilišnoj razini, kao i na kritičnu granicu od 30 ECTS bodova koja se navodi u spomenutom dokumentu.

Autor: webmaster FO

URED ZA STUDENTE

Potražite nas na sljedećoj adresi:
Prirodoslovno-matematički fakultet
Fizički odsjek
Bijenička cesta 32, 10000 Zagreb
 
Kontakt
telefon: 460 5518
faks: 468 0033
e-adresa: referada@phy.hr
 
Radno vrijeme: od 11.00 do 13.00       
 
Djelatnici:
Mirjana Matešić, dipl. ing.,
Irena Vukšić
Marko Hum
 

...


Repozitorij