Studentski zbor

160. obljetnica rođenja Andrije Mohorovičića        21. travnja - DAN PMF-a


Obavijesti

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente koji žele postati članovi fakultetskog vijeća ili vijeća pojedinog odsjeka da se jave na mail studentski.zbor.pmf@gmail.com.

 

Javni poziv se otvara 08. prosinca u 12:00, a traje do 15. prosinca u 12:00. Naslov maila kojim se prijavljujete treba biti „Prijava za studentskog predstavnika

 

Unutar maila potrebno je naglasiti prijavljujete li se za fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta ili za vijeće odsjeka.

 

Student/ica može biti studentski predstavnik u vijeću odsjeka, samo ukoliko je upisan/a na taj odsjek (napomena za studente koji studiraju dvosmjerne studije: može se biti predstavnik samo na onom odsjeku u kojem je proveden upis u referadi).

 

Sastavni dio prijave je životopis, potvrda o upisu u akademsku godinu 2017. / 2018. s prijepisom ocjena. Dodatni dio prijave je kratko motivacijsko pismo.

 

Nepotpune ili neispravne prijave se neće razmatrati. Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta će na prvoj sjednici po završetku javnog imenovati studentske predstavnike u fakultetsko vijeće i vijeća odsjeka.

 

 

            U Zagrebu, 08. prosinca 2017. godine

 

 

 

Karlo Nikoletić,
Predsjednik Studentskog zbora PMF-a

Autor: Karlo Nikoletić

Repozitorij