Dragi sudionici Simpozija,

želimo vas obavijestiti kako je planirani način održavanja Simpozija UŽIVO, na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu (Kemijski odsjek, Horvatovac 102a), uz poštivanje svih epidemioloških preporuka. Oni sudionici koji budu spriječeni doći uživo, moći će svoja izlaganja prezentirati putem online platforme.  

Važno je napomenuti kako će izlaganje postera odvijati isključivo uživo. Također, kolegice i kolege koji su se prijavili za slušanje izlaganja moći će Simpoziju prisustvovati uživo.

Izlagačice i izlagači koji imaju usmeno izlaganje i mikro-izlaganje trebaju svoje radove poslati najkasnije do 21. travnja 2022. do 12:00 h na adresu elektroničke pošte phdss@pmf.hr.

Formati za radove su sljedeći:  - usmeno izlaganje (.ppsx ili .pdf);  - mikro-izlaganja (1 slajd .ppsx ili .pdf). Podsjećamo kako svi radovi trebaju biti napisani na engleskom jeziku, uključujući mikro-prezentacije (1 slajd) i postere.

Program Simpozija bit će objavljen tjedan dana prije početka, a sudionice i sudionici će do 2. travnja 2022. primiti obavijest putem elektroničke pošte o tipu izlaganja koji im je prihvaćen.

Autor: Zuzana Redžović
Popis obavijesti

Repozitorij