Izbornik
 
Obavijesti
 
6. 4. 2017. u 07:23
Uređeno: 6. 4. 2017. u 07:27

Kemijski odsjek PMF-a po deseti put organizira manifestaciju pod nazivom Otvoreni dan Kemije koja će se održavati 7. travnja 2017. godine od 10:00 do 19:00 sati u zgradi Kemijskog odsjeka, Horvatovac 102a.

Detalji o svemu što će se zbivati toga dana, kako doći do Kemijskog odsjeka, kao i dojmovi s prošlogodišnjih zbivanja mogu se pronaći na mrežnoj stranici

otvoreni_dan.chem.pmf.unizg.hr i www.facebook.com/dankemije,

a za rezervaciju mjestâ na predavanjima i radionicama molimo da se obratite na:

otvoreni_dan@chem.pmf.hr

 

I ove godine dvjestotinjak studenata te pedesetak nastavnika, asistenata i tehničara Kemijskog odsjeka PMF-a nastojat će na zanimljiv način prezentirati kemiju. Za učenike viših razreda osnovnih škola te za učenike srednjih škola održat će se 11 predavanja i 32 radionice. Uz to, više od stotine studenata pretvorit će studentske laboratorije i hodnik u suterenu zgrade u interaktivni obilazak (Svijet kemije).

Preliminarni program 10. Otvorenog dana Kemije možete pronaći ovdje, a promotivne filmove za pojedina predavanja ovdje: 1234.

Otvoreni dan Kemije ove će se godine održavati istodobno s popularnoznanstvenim maifestacijama na svim ostalim odsjecima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta pod zajedničkim nazivom Dan i noć na PMF-u. Svi su naši posjetitelji tako srdačno pozvani obići i biologiju, fiziku, geofiziku, geografiju, geologiju i matematiku!

 

Program možete preuzeti na ovoj poveznici.

Dominik Cinčić

Otvoreni dan Kemije
 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zahvaljujemo posjetiteljima na mailovima podrške i zahvalama!

 

Kako je posjet protekao možete najbolje vidjeti na priloženim fotografijama.

 

 

6. Otvoreni dan Kemijskog odsjeka PMF-a


 

 

 

 

 

 


Otvoreni dan Kemijskog odsjeka
 


Tražilica
 

 

 

Sva prava pridržana. Kemijski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta
Sveučilište u Zagrebu