Studentski zbor


Obavijesti

Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente koji žele postati članovi vijeća odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta da se jave na mail studentski.zbor.pmf@gmail.com.

 

Javni poziv se otvara 12. listopada 2019. u 12:00, a traje do 15. listopada 2019. u 12:00. Naslov maila kojim se prijavljujete treba biti „Prijava za studentskog predstavnika“.

 

Unutar maila potrebno je naglasiti za vijeće kojeg odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta se prijavljujete.

 

Student/ica može biti studentski predstavnik u vijeću odsjeka, samo ukoliko je upisan/a na taj odsjek (napomena za studente koji studiraju dvosmjerne studije: može se biti predstavnik samo na onom odsjeku u kojem je proveden upis u referadi).

 
Sastavni dio prijave je motivacijsko pismo, potvrda o upisu u akademsku godinu 2019./2020. s prijepisom ocjena. Dodatni dio prijave je životopis.

 

Nepotpune ili neispravne prijave se neće razmatrati. Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta će na prvoj sjednici po završetku javnog poziva imenovati studentske predstavnike u  vijeća odsjeka.

 

            U Zagrebu, 12. listopada 2019. godine

 

Luka Jukić,
Predsjednik Studentskog zbora PMF-a

Autor: Lovorka Gajović

Repozitorij