Savjetovanje s javnošću

Broj posjeta:
14093

Dana 07. 10. 2019. godine započeo je postupak savjetovanja s javnošću preko službene internetske stranice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavom Nacrta Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o stegovnoj odgovornosti studenata Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Poziva se javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt spomenutog Pravilnika u roku od 30 dana od dana pokretanja postupka savjetovanja s javnošću, tj. zaključno do 06. 11. 2019. godine na e-mail adresu: javnarasprava@dekanat.pmf.hr s naznakom : „Prijedlozi i mišljenja na Nacrt Pravilnika o stegovnoj odgovornosti“.

 

Razlozi i ciljevi donošenja Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o stegovnoj odgovornosti studenata Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu su slijedeći:

-         usklađivanje s izmjenama i dopunama Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a podredno i s Pravilnikom o studentskoj ispravi.

 

Obrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja s javnošću

 

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o stegovnoj odgovornosti studenata Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu - NACRT

Autor: Admin 2 dekanat
Popis obavijesti