Geološki odsjek

Broj posjeta:
1851378

OSNOVNE INFORMACIJE

Adresa:
Horvatovac 102a, 10000 Zagreb
Tel:
+385 1 460 6080
E-mail: 
godsjek@geol.pmf.hr
 

Pročelnica: 
Prof.dr.sc. Blanka Cvetko Tešović
Zamjenik pročelnice: 
Prof.dr.sc. Dražen Balen
Pomoćnici pročelnice za:
> studentska pitanja i ECTS koordinatorica: 

Doc.dr.sc. Zorica Petrinec
> međunarodnu suradnju: 
Doc.dr.sc. Katarina Gobo
> poslijediplomski studij: 
Prof.dr.sc Damir Bucković
> financije: 
Prof.dr.sc. Nenad Tomašić
> odnose s javnošću: Doc.dr.sc. Karmen Fio Firi
Satničar i ISVU koordinator: 
Šimun Aščić, prof. geol. i geogr. 

Studentska referada Geološkog odsjeka:
Marija Cindro, dipl.iur. ( referada@geol.pmf.hr )
Tel: +38514606075

Korisne poveznice

 StudomatNastavnički portal


Obavijesti

Uslijed specifičnosti odvijanja nastavnih aktivnosti u ljetnom semestru akad. god. 2019./20. zbog pandemije COVID-19, cjelokupni postupak prijave odvijat će se ISKLJUČIVO elektroničkim putem. Ovdje donosimo detaljne upute te Vas molimo da slijedite navedeni postupak: http://www.pmf.unizg.hr/geol/studij/pravila_studiranja/seminar_iii
Za sve eventualne poteškoće, obratite se mailom pomoćnici za nastavu Zorici Petrinec.

Autor: Zorica Petrinec

Zahvaljujemo studentima koji su nam se obratili s problemom pristupa službenim studentskim adresama elektroničke pošte Geološkog odsjeka. Problem je u međuvremenu otklonjen i sučelju webmaila može se pristupiti putem poveznice: http://student.geof.pmf.hr/webmail/
Također, potpuno su funkcionalna i provjerena podešenja za korištenje službenih adresa na mobilnim telefonima i/ili računalima (Thunderbird client) koja su Vam od ranije opisana i dostupna na studentskom intranetu.
Za sve eventualne probleme i dalje se možete javiti mailom pomoćnici za nastavu, Z. Petrinec.

Autor: Zorica Petrinec

Na sjednici Fakultetskog vijeća PMF-a održanoj 26.3.2020. donesene su odluke o troškovima upisa u akad. god. 2020./21, te o participaciji u troškovima studija za istu akad. godinu. Spomenute dokumente možete pronaći na ovim poveznicama:
Odluka o cijeni upisa (2020./21.)
Odluka o participaciji u troškovima studija (2020./21.)

Autor: Zorica Petrinec
Odluka o proceduri za rad Geološkog...

S obzirom na trenutno stanje vezano uz korona virus Covid-19 Dekanica PMF-a donjela je Odluku o proceduri za rad Geološkog odsjeka, u kojoj se nalazi popis nužnog osoblja Geološkog odsjeka podijeljenog u skupine A i B, koje će raditi izmjenično bez međusobnih kontakata, a radni prostor biti će dezinficiran između njihovih smjena. Ostalom osoblju određen je rad od kuće. 

Autor: Karmen Fio Firi
COVID-19: Odluka o radu od kuće

Dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija donijela je Odluku o radu od kuće zbog aktualnog epidemiološkog stanja. 

Autor: Karmen Fio Firi

Na temelju preporuke za rad stručnih službi Sveučilišta u Zagrebu i svih njegovih sastavnica u vezi s pojavom koronavirusa COVID-19, dekanica PMF-a prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija izdala je uputu za rad stručnih službi PMF-a prema kojoj od utorka 17. ožujka 2020. godine, pa do prestanka pandemije koronavirusa COVID-19, stručne službe Fakulteta i fakultetskih odsjeka sa strankama komuniciraju isključivo telefonom, putem elektroničke pošte i pisanih dokumenata (pošta i interna dostava).

 

Za dodatne informacije na Geološkom odsjeku možete se javiti u radno vrijeme na navedene načine sljedećim osobama:

ADRIANA BONA, voditeljica administracije Geološko-paleontološkog zavoda

Horvatovac 102a, tel: 01 4606 080, 01 4606 455; e-mail: abona@geol.pmf.hr, godsjek@geol.pmf.hr

 

IRENA BAŠIĆ, voditeljica administracije Mineraloško-petrografskog zavoda

Horvatovac 95, tel: 01 4605 960; e-mail: ured-mpz@geol.pmf.hr

 

doc. dr. sc. KRISTINA PIKELJ, koordinatorica Geološkog odsjeka PMF-a za COVID-19

Horvatovac 102a, tel: 01 4606113; e-mail: kpikelj@geol.pmf.hr

 

prof. dr. sc. BLANKA CVETKO TEŠOVIĆ, pročelnica Geološkog odsjeka

Horvatovac 102a, tel: 01 4606 107, mob: 091 5351 072; bcvetko@geol.pmf.hr

 

Napominjemo da na snazi i dalje ostaju mjere i preporuke iz svih dosadašnjih Uputa o postupanju vezanih uz epidemiju koronavirusa COVID-19.

Autor: Karmen Fio Firi

Dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija donosi novu obavijest vezanu uz trenutnu epidemiološku situaciju i prekid nastave na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu od ponedjeljka 16. ožujka, u očekivanom trajanju od 14 dana.

Sve detalje molimo pročitati ovdje!

Napominjemo da se pod ovom odlukom podrazumijeva i otkazivanje bilo kojeg oblika nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture i bilo kakve sportske aktivnosti vezane uz fakultet.

Molimo da pratite daljnje obavijesti na stranicama PMF-a, Geološkog odsjeka i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Autor: Karmen Fio Firi

S obzirom na trenutno stanje u Hrvatskoj vezano uz koronavirus Covid-19, donosimo Odluku Rektora Sveučilišta u Zagrebu o produljenju roka prijave radova za Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu.

 

Produljuje se rok studentima za prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta do utorka 30. lipnja 2020. do 16 sati.

 

Sadržaj prethodne obavijesti ostavljamo zbog potrebnih informacija za prijavu:

Natječaj Sveučilišta u Zagrebu za dodjelu Rektorove nagrade za najbolje studenske radove i umjetnička ostvarenja u akademskoj godini 2019./2020., raspisan je 28. veljače 2020. godine.

Natječaj i Pravilnik o dodjeli Rektorove nagrade (pročišćeni tekst) s priloženim Općim uputama za pisanje i tehničko opremanje studenskih radova nalaze se na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu (http://www.unizg.hr/rektorova) i PMF-a (www.pmf.unizg.hr).

Studenti su dužni do četvrtka 30. travnja 2020. do 16 sati (datum naknadno izmijenjen!) obaviti prijavu rada na mrežnim stranicama Sveučilišta te u studentsku referadu matičnog Odsjeka dostaviti:

• uvezani ispis cijelog prijavljenog rada u dva primjerka, uključujući i vlastoručno potpisano pisano obrazloženje mentora o udovoljavanju kriterijima izvrsnosti, isprintano direktno s mrežne stranice Sveučilišta i 

• cijeli prijavljeni rad u elektroničkom obliku (u pdf formatu) na e-adresu studentske referade matičnog Odsjeka, oboje s naznakom Povjerenstvo za ocjenu studentskih radova PMF-a u postupku dodjele Rektorove nagrade za akad. god. 2019./2020.

Za sve detalje pročitajte opširniji sadržaj obavijesti!

Autor: Karmen Fio Firi

... na preddiplomskim i diplomskim studijima Geološkog odsjeka PMF-a ...

Autor: webmaster Geološkog odsjeka