Geološki odsjek

Broj posjeta:
1798040

OSNOVNE INFORMACIJE

Adresa:
Horvatovac 102a, 10000 Zagreb
Tel:
+385 1 460 6080
E-mail: 
godsjek@geol.pmf.hr
 

Pročelnica: 
Prof.dr.sc. Blanka Cvetko Tešović
Zamjenik pročelnice: 
Prof.dr.sc. Dražen Balen
Pomoćnici pročelnice za:
> studentska pitanja i ECTS koordinatorica: 

Doc.dr.sc. Zorica Petrinec
> međunarodnu suradnju: 
Doc.dr.sc. Katarina Gobo
> poslijediplomski studij: 
Prof.dr.sc Damir Bucković
> financije: 
Prof.dr.sc. Nenad Tomašić
> odnose s javnošću: Doc.dr.sc. Karmen Fio Firi
Satničar i ISVU koordinator: 
Šimun Aščić, prof. geol. i geogr. 

Studentska referada Geološkog odsjeka:
Marija Cindro, dipl.iur. ( referada@geol.pmf.hr )
Tel: +38514606075

Korisne poveznice

 StudomatNastavnički portal


Obavijesti

Raspored studenata za Seminar IV koji će se održavati u utorak, 28. siječnja 2020. kod nastavnika Mineraloško-petrografskog zavoda nalazi se OVDJE.

Autor: Zorica Petrinec

Raspored studenata za Seminar V koji će se održavati u ponedjeljak, 27. siječnja 2020. kod nastavnika Mineraloško-petrografskog zavoda nalazi se OVDJE.

Autor: Zorica Petrinec

Pozivaju se studenti-volonteri na uključivanje u manifestaciju Noć muzeja u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju koja će se održati 31. siječnja 2020. Od 18,00-1,00 sati. Zadatak studenata bit će dežurstvo na pojedinim punktovima u Muzeju i komunikacija s posjetiteljima (u stalnom postavu Mineraloško–petrološkog odjela te na izložbama Geološko–paleontološkog odjela „Koralj izvađen iz mora“ i "Fosili u protoku vremena i umjetničkoj impresiji"). Nakon sudjelovanja na manifestaciji, studentima će biti  izdana Potvrda o volontiranju. Više informacija o programu nalazi se na poveznici: https://nocmuzeja.hr/muzej/hrvatski-prirodoslovni-muzej/

Mole se zainteresirani studenti da se jave mailom na petra.sparica@hpm.hr ili mobitel 099 4455 909 (kontakt osoba: Petra Šparica).

Autor: Zorica Petrinec

U redovnom zimskom ispitnom roku ispiti kod profesora Darka Tibljaša održat će se u srijedu 5. i 19. veljače 2020. godine.
Točan raspored ispita biti će objavljen na oglasnoj ploči Mineraloško-petrografskog zavoda i web stranicama Geološkog odsjeka u ponedjeljak 3. i 17. veljače iza 10 sati.

Autor: Zvonka Gverić

Studenti koji su izabrali Seminar IV i V kod nastavnika Mineraloško-petrografskog zavoda održavat će javna izlaganja u posljednjem tjednu nastave zimskog semestra (27.1.-31.1.2020.). Točan raspored studenata po terminima bit će objavljen naknadno.

Autor: Zorica Petrinec

... na preddiplomskim i diplomskim studijima Geološkog odsjeka PMF-a ...

Autor: webmaster Geološkog odsjeka