Novosti

...
Novosti Geografija

Upisi u prvu godinu diplomskih studija

Razredbeni postupak 2022. od 15. rujna – registracija kandidata na upisi.pmf.hr/diplomski 22. -  28. rujna - prijave za upis na diplomske studije putem aplikacije 30. rujna - objava privremenih rang-lista 3. listopada - objava konačnih rang-lista 5. listopada do 14:00  - kandidati koji su ostvarili pravo upisa potvrđuju namjeru upisa  

Novosti Geografija

Obavijesti

Usluga ZET prilagođenog prijevoza za...

Način obavljanja ove usluge reguliran je Pravilnikom o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o.

Temeljem Pravilnika Zagrebačkog električnog tramvaja d.o.o. ( Pravilnik o obavljanju prijevoza osoba s invaliditetom)  prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Autor: Ivana Erdelez
Međunarodni simpozij...

Od 7. do 9. listopada 2022. godine u Pećinskom parku Grabovača u Perušiću će se održati Međunarodni simpozij "Georaznolikost i geobaština – stanje i perspektive" / International Symposium "Geodiversity and Geoheritage - State and Perspectives"

Autor: Ivana Erdelez