Obavijesti

Produžen rok za prijavu na Simpozij

Poštovani doktorandi, 

obavještavamo vas kako je rok za prijavu aktivnog sudjelovanja na Simpoziju studenata doktorskih studija PMF-a produžen do 15. ožujka 2021. godine (uključujući i taj dan). Podsjećamo kako se prijave sastoje od ispunjavanja odgovarajućih Google Forms obrazaca i slanja sažetaka na mail: phdss@pmf.hr. Predložak za sažetke nalazi se u Repozitoriju na dnu web stranice Simpozija. 
 

Autor: Ivana Erdelez
Prijave na Simpozij su otvorene

Otvaraju se prijave za Simpozij studenata doktorskih studija PMF-a 2021.!

Slijede upute za aktivne i pasivne sudionike.

Autor: Ivana Erdelez
Znanstveni rad - rokovi pismenih ispita


U zimskom redovnom  i proljetnom izvanrednom ispitnom roku pismeni dio ispita iz Kolegija Znanstveni rad  održat će se online preko Microsoft 365 platforme. Ispitu se može pristupiti isključivo putem poveznice koja će se dobiti na službenu studentsku adresu. Zainteresirani kandidati koji su već prethodno odslušali predmet trebaju tjedan dan prije roka prijaviti ispit, na isti način, preko poveznice za prijavu ispita koju će dobiti na svoju studentsku adresu.

Autor: Ivana Erdelez

Prijavnice za polaganje ispita na poslijediplomskom doktorskom studiju ovjeravaju se PRIJE ISPITA u Uredu za poslijediplomski studij, Marulićev trg 19/II, Zagreb.

Autor: Ivana Erdelez

Sukladno zaključku Vijeća PDS-a od 16. lipnja 2016., prilikom pokretanja postupka prijave teme doktorskog rada (Dr.Sc.-01) kandidati prilažu i zamolbu za održavanje Seminara I (za doktorski studij Geografije) odnosno Javne obrane teme doktorskog rada (za Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž) koju će supotpisati i predloženi mentor/i te time dati svoju suglasnost. 

Autor: Ivana Erdelez