Obavijesti

Online informativni dan

MOGUĆNOSTI ZA DOKTORANDE I POSTDOKTORANDE U OKVIRU EUROPSKIH PROGRAMA MOBILNOSTI 

Autor: Ivana Erdelez
Rokovi iz Znanstvenog rada

U ljetnom i  jesenskom redovnom  ispitnom roku pismeni dio ispita iz Kolegija Znanstveni rad  održat će se online preko Microsoft 365 platforme

Autor: Ivana Erdelez
BRIDGING REGIONAL RESPONSES TO...

IGU komisija 20.32 Globalization, Marginalization, and Regional and Local Response  u suradnji sa Sveučilištem u Cluj-Napoci organizira virtualnu konferenciju BRIDGING REGIONAL RESPONSES TO MARGINALIZATION AND DISPARITIES IN A GLOBALIZED WORLD od 9.-10. kolovoza 2021.

Autor: Ivana Erdelez
Interna konferencija za doktorande...

Godišnje interne konferencije za doktorande obvezni su dio programa doktorskog studija. Održavaju se za sve studente Doktorskog studija geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž s ciljem usavršavanja prezentacijskih i komunikacijskih vještina te vještina argumentirane znanstvene rasprave. Mjesto su slobodnog iznošenja mišljenja i stavova te konstruktivne rasprave o znanstvenim i stručnim pitanjima.

Ovogodišnja interna konferencija za doktorande održat će se:

  • na Geografskom odsjeku, Marulićev trg 19/II
  • u petak, 9. srpnja 2021. godine
  • otvorenje u 9:30 sati
Autor: Ivana Erdelez

(internetska konferencija, nema troškova kotizacije): GEOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE KRAJOLIKA I SUVREMENIH OBLIKA TURIZMA

Odjel za geografiju i geologiju Sveučilišta Matej Bel u Banskoj Bistrici u Slovačkoj poziva na sudjelovanje na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji:

GEOGRAFSKO ISTRAŽIVANJE KRAJOLIKA I SUVREMENIH OBLIKA TURIZMA 
24. lipnja 2021
 

Autor: Ivana Erdelez

Prijavnice za polaganje ispita na poslijediplomskom doktorskom studiju ovjeravaju se PRIJE ISPITA u Uredu za poslijediplomski studij, Marulićev trg 19/II, Zagreb.

Autor: Ivana Erdelez

Sukladno zaključku Vijeća PDS-a od 16. lipnja 2016., prilikom pokretanja postupka prijave teme doktorskog rada (Dr.Sc.-01) kandidati prilažu i zamolbu za održavanje Seminara I (za doktorski studij Geografije) odnosno Javne obrane teme doktorskog rada (za Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž) koju će supotpisati i predloženi mentor/i te time dati svoju suglasnost. 

Autor: Ivana Erdelez