Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ (DOK-2021-02) za rad na projektu IP-2020-02-9559 „Razvoj metoda matematičkog modeliranja u biologiji i medicini“, u Zavodu za molekularnu biologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ (DOK-2021-02) za rad na projektu IP-2020-02-9559 „Razvoj metoda matematičkog modeliranja u biologiji i medicini“, u Zavodu za molekularnu biologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj-da je natječaj poništen.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u znanstveno nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u znanstveno nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj- da je izabran Zlatko Liber.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u znanstveno nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u znanstveno nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.- da je izabran Zlatko Mihaljević.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 23.07.2021. i u Universitasu od dana 26.07.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, na 1,25 % punog radnog vremena, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri", na Elementu 5 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 23.07.2021. i u Universitasu od dana 26.07.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, na 1,25 % punog radnog vremena, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri", na Elementu 5 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Karmen Grizelj.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 01.10.2021. i u Večernjem listu od dana 04.10.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri" na Elementu 7 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 01.10.2021. i u Večernjem listu od dana 04.10.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri" na Elementu 7 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Antonela Trbović.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama od dana 01.09.2021., na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 27.08.2021. i u Universitasu od dana 30.08.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama od dana 01.09.2021., na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 27.08.2021. i u Universitasu od dana 30.08.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Daniela Ivanković.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.12.2020. i u Universitasu od dana 28.12.2020. godine u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto redoviti profesor u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, grana matematička analiza na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.12.2020. i u Universitasu od dana 28.12.2020. godine u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto redoviti profesor u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, grana matematička analiza na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj, da je izabran pristupnik: Siniša Slijepčević.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 27.08.2021. i u Universitasu od dana 30.08.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Multilinearna i nelinearna harmonijska analiza i primjene" u sklopu HRZZ natječaja "Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti" na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 27.08.2021. i u Universitasu od dana 30.08.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Multilinearna i nelinearna harmonijska analiza i primjene" u sklopu HRZZ natječaja "Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti" na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj, da je izabran pristupnik: Bruno Predojević.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 01.10.2021. i u Večernjem listu od dana 04.10.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri" na Elementu 6 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 01.10.2021. i u Večernjem listu od dana 04.10.2021. godine u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Provedba vrhunskih istraživanja u sklopu ZCI za kvantne i kompleksne sustave te reprezentacije Liejevih algebri" na Elementu 6 na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Veronika Pedić Tomić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.06.2021. i u Universitasu od dana 28.06.2021. godine u znanstveno-nastavno zvanje docent (naslovno zvanje) iz područja društvenih znanosti, polje ekonomija, bez zasnivanja radnog odnosa na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.06.2021. i u Universitasu od dana 28.06.2021. godine u znanstveno-nastavno zvanje docent (naslovno zvanje) iz područja društvenih znanosti, polje ekonomija, bez zasnivanja radnog odnosa na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, pri Matematičkom odsjeku  – 1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Martina Pezer.

Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

objavljuje

 

PONIŠTENJE NATJEČAJA

 

za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta iz područja prirodnih znanosti, polje  biologija, u sklopu natječaja HRZZ-a „Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti“ (DOK-2021-02), na određeno vrijeme u trajanju 4 godine, u punom radnom vremenu, za rad na projektu IP-2020-02-9559 „Razvoj metoda matematičkog modeliranja u biologiji i medicini“, u Zavodu  za molekularnu biologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj, objavljenog u „Narodnim novinama“, internet stranicama Fakulteta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od 26. 07. 2021. godine, pod točkom 7.

 

 

 

Prirodoslovno-matematički fakultet  

Zagreb, Horvatovac 102a

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

                Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na temelju članka 73. i 80. Statuta Fakulteta raspisuje

                   N A T J E Č A J

za izbor

 

1.      u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redoviti profesor u trajnom zvanju iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se isključivo putem mrežne poveznice:

 https://posao.pmf.hr/opening-login?openingUUID=0d98a146-c677-41f3-bdcb-8b0d7a638a24

 

 

2.  u suradničko zvanje poslijedoktoranda (naslovno zvanje) iz područja prirodnih znanosti, polje geologija, bez zasnivanja radnog odnosa, na određeno vrijeme u trajanju od 3 godine, u Geološko-paleontološkom zavodu pri Geološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

   Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se isključivo putem mrežne poveznice:

https://posao.pmf.hr/opening-login?openingUUID=700be0d1-42cc-477b-b401-8f79d53998c3

Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

                Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na temelju članka 73. i 80. Statuta Fakulteta raspisuje

 

N A T J E Č A J

za izbor

 

  1. u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanredni profesor iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, grana geometrija i topologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj;

 

  1. u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – 1 izvršitelj.
Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

                Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na temelju članka 73. i 80. Statuta Fakulteta raspisuje

 

N A T J E Č A J

za izbor

 

u stručno zvanje i na radno mjesto stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – 1 izvršitelj.

Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, na temelju članka 73. i 80. Statuta Fakulteta, a vezano uz Natječaj Hrvatske zaklade za znanost "Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti" raspisuje

 

N A T J E Č A J

za izbor

 

u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent za rad na HRZZ projektu "Asimptotička analiza rubnih problema u mehanici kontinuuma" iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje geologija, grana geologija i paleontologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ za rad na projektu HRZZ IP-2019-04-5775 „Dinaridski predgorski bazen između dva eocenska termalna optimuma: mogući scenarij za sjevernojadranski bazen“, u Geološko-paleontološkom zavodu pri Geološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje geologija, grana geologija i paleontologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ za rad na projektu HRZZ IP-2019-04-5775 „Dinaridski predgorski bazen između dva eocenska termalna optimuma: mogući scenarij za sjevernojadranski bazen“, u Geološko-paleontološkom zavodu pri Geološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj, da je izabran pristupnik: Igor Pejnović.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 02.06.2021. i u Universitasu od dana 31.05.2021. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, grana teorija vjerojatnosti i statistika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 02.06.2021. i u Universitasu od dana 31.05.2021. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, grana teorija vjerojatnosti i statistika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj - da ja izabran pristupnik: Hrvoje Planinić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.06.2021. i u Universitasu od dana 28.06.2021. godine za izbor u nastavno zvanje predavač (naslovno zvanje) iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, bez zasnivanja radnog odnosa pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 30.06.2021. i u Universitasu od dana 28.06.2021. godine za izbor u nastavno zvanje predavač (naslovno zvanje) iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, bez zasnivanja radnog odnosa pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj - da ja izabrana pristupnica: Sanja Stilinović.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 23.07.2021. i u Universitasu od dana 26.07.2021. godine za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Diofantska geometrija i primjene" u sklopu HRZZ natječaja "Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti"  pri Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu– 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a od dana 23.07.2021. i u Universitasu od dana 26.07.2021. godine za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje matematika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, za rad na Projektu "Diofantska geometrija i primjene" u sklopu HRZZ natječaja "Projekt razvoja karijera mladih istraživača – izobrazba novih doktora znanosti" – 1 izvršitelj, da ja izabran pristupnik: Petar Orlić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 20. 10. 2021. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu suradnik na projektu „CroVizone-Prilagodba vinogradarskih zona RH klimatskim promjenama (KK.05.1.1.02.0032)“, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Geofizičkom zavodu „Andrija Mohorovičić“ pri Geofizičkom odsjeku PMF-a – 1-izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 20. 10. 2021. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu suradnik na projektu „CroVizone-Prilagodba vinogradarskih zona RH klimatskim promjenama (KK.05.1.1.02.0032)“, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Geofizičkom zavodu „Andrija Mohorovičić“ pri Geofizičkom odsjeku PMF-a – 1-izvršitelj- da je izabrana pristupnica: Lucija Blašković.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ za rad na projektu IP-2020-02-8793 „Kopno ili more: ekološki i genetički aspekti izbora staništa crvenokljune čigre“, u Zavodu za animalnu fiziologiju, pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23. 07. 2021. godine, te u Universitasu od dana 26. 07. 2021. godine,  za izbor u suradničko zvanje i radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, na određeno vrijeme u trajanju od 4 godine, u punom radnom vremenu, u sklopu HRZZ natječaja „Projekt razvoja karijera mladih istraživača - izobrazba novih doktora znanosti“ za rad na projektu IP-2020-02-8793 „Kopno ili more: ekološki i genetički aspekti izbora staništa crvenokljune čigre“, u Zavodu za animalnu fiziologiju, pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj, da je izabrana pristupnica: Veronika Lončar.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 27. 10. 2021. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu III. vrste – stručni referent (za doktorske studije), na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada u trajanju od 2 mjeseca, u punom radnom vremenu, u Ostaloj ustrojstvenoj jedinici za doktorske studije pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1-izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 27. 10. 2021. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu III. vrste – stručni referent (za doktorske studije), na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada u trajanju od 2 mjeseca, u punom radnom vremenu, u Ostaloj ustrojstvenoj jedinici za doktorske studije pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1-izvršitelj - da je izabrana pristupnica: Jacqueline Vranić-Hrga.

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

                Fakultetsko vijeće Prirodoslovno-matematičkog fakulteta na temelju članka 80. Statuta Fakulteta raspisuje

N A T J E Č A J

za izbor

 

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

objavljuje

 

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za slobodno radno mjesto

 

NAZIV RADNOG MJESTA: razvojni inženjer za programsku podršku

BROJ RADNIKA: 1 (jedan)
TRAJANJE RADNOG ODNOSA:
 određeno vrijeme u trajanju od jedne (1) godine


POTREBNI UVJETI:

-          završen preddiplomski ili diplomski studij informatičke struke;

-          jedna (1) godina radnog iskustva u struci;

-          aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu;

-          poželjno iskustvo rada u programskim jezicima JavaScript i nekih od njegovih frameworka (Angular, React), PHP, JQuery, Java;

-          poželjno iskustvo u radu s bazama podataka: PostgreSQL, MySQL, MSSQL;

-          poželjno poznavanje osnova rada na Linux platformi te rada s web poslužiteljima Apache i/ili Tomcat.

DOKAZI UZ PONUDU: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, potvrdu poslodavca ili ugovore o radu iz kojih je vidljivo obavljanje poslova za koje se traži radno iskustvo, dokaz o znanju engleskog jezika.


Ponude s naznakom „Za radno mjesto razvojni inženjer za programsku podršku“ dostavljaju se na e-mail adresu: kadrovska@dekanat.pmf.hr

Autor: Admin 2 dekanat

Obavijesti