Obavijesti

Upisi u integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Fizičkog odsjeka i preddiplomski sveučilišni studij Geofizičkog odsjeka PMF-a odvijat će se online u tri koraka putem poveznice https://upisi.pmf.hr. Za prijavu se može koristiti AAI@EduHr identitet ili adresa elektroničke pošte navedena u sustavu Postani student.

Važno: Za komunikaciju s kandidatima koristit će se adresa elektroničke pošte i broj telefona navedeni u sustavu Postani student, stoga je važno da kandidati u svom korisničkom profilu na www.postani-student.hr provjere podatke za kontakt. Više o upisima možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Ured za studente

Autor: Ružica Topić
Predavanje Centra za klimatološka...

Centar za klimatološka istraživanja PMF-a Vas poziva na predavanje koje će održati doc. dr. sc. Kristina Pikelj s Geološkog odsjeka PMF-a pod naslovom Mogu li plaže preživjeti klimatske promjene?

Predavanje će se održati u petak 30. srpnja 2021. u 14 h putem platforme Zoom na poveznici https://zoom.us/j/91837792485?pwd=WmJSOTAyOTZWUlBiaHhER3JXTDVsdz09
Meeting ID: 918 3779 2485
Passcode: 473995

Autor: Iva Dasović
CroClimGoGreen: prva kampanja...

U četvrtak 24. lipnja 2021. u sklopu HRZZ projekta CroClimGoGreen izvršena su prva pokretna mjerenja temperature zraka u Zagrebu. Glavni akteri ove kampanje bili su studenti i studentice s Geofizičkog odsjeka, pod vodstvom Mateja Žgele, mag. geogr. i izv. prof. dr. sc. Ivane Herceg Bulić, koji su odvozili više od 20 km po gradskim ulicama kako bi instrumentima za pokretna mjerenja prikupili  podatke o temperaturi zraka u različitim dijelovima grada.

Autor: Iva Dasović

Molimo  studente treće godine  Preddiplomskog sveučilišnog studija GEOFIZIKE da, nakon što polože sve ispite, osobno dođu  u Ured za studente radi izdavanja Potvrde o završetku preddiplomskog studija. Ista je  potrebna za upis na Diplomski studij, a  zbog kratkog roka prijave i upisa, molimo Vas da dođete čim ispunite uvjet  ili nas o poteškoćama obavijestite na mail: referada@phy.hr

Ured za studente

27.5.2021.

 

Autor: Ružica Topić

Obavijest studentima i zaposlenicima PMF-a o otvaranju sigurnog prostora za podnošenje prijava u slučaju bilo kojeg oblika nasilja i uznemiravanja na PMF-u možete pročitati ovdje.

Autor: Ružica Topić

Odsječki kolegij Geofizičkog odsjeka donio je Odluku kojom se uređuje način realizacije terenske nastave na Geofizičkom odsjeku u akad. god. 2019./2020. s obzirom na situaciju u vezi s pojavom pandemije korona virusa COVID-19 i na temelju Preporuka za održavanje nastave i provjeru ishoda učenja na daljinu od strane Fakultetskog kolegija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta od 07.04.2020.

Odluka o realizaciji terenske nastave na Geofizičkom odsjeku u akad. god. 2019./2020.

Autor: Nikolina Milošević

S dugom tradicijom od  74 godine, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu vodeća je visokoškolska institucija u području prirodnih znanosti čija je obrazovna i istraživačka izvrsnost priznata, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini. Potres koji je 22. ožujka 2020. pogodio Zagreb i okolicu ostavio je, nažalost, posljedice i na svim zgradama u kojima djeluje PMF Sveučilišta u Zagrebu.

Više na stranici "ZA NAŠ PMF"

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE