Savjetovanje s javnošću

Dan PMF-a: Svečana sjednica Fakultetskog vijeća održat će se u petak, 20. travnja u 11:00 sati (A1)

Obavijesti

 

Dana 13. 06. 2018. godine započeo je postupak savjetovanja s javnošću preko službene internetske stranice Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, objavom Nacrta Pravilnika o ronilačkim aktivnostima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Poziva se javnost da dostavi svoje prijedloge i mišljenja na Nacrt spomenutog Pravilnika u roku od 30 dana od dana pokretanja postupka savjetovanja s javnošću, tj. zaključno do 13. 07. 2018. godine na e-mail adresu: javnarasprava@dekanat.pmf.hr s naznakom : „Prijedlozi i mišljenja na Nacrt Pravilnika o ronilačkim aktivnostima“.

 

Razlozi i ciljevi donošenja Pravilnika o ronilačkim aktivnostima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu :

  •         budući da se pojavila potreba za obavljanjem znanstvenog ronjenja od strane zaposlenika Fakulteta i vanjskih suradnika, u svrhu istraživanja, promatranja i prikupljanja podataka u okviru znanstveno-istraživačke i/ili nastavne djelatnosti Fakulteta i fakultetskih odsjeka, to se nametnula potreba za pravnom regulacijom spomenutih aktivnosti u okviru posebnog akta Fakulteta i donošenjem Pravilnika o ronilačkim aktivnostima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

 

Pravilnik o ronilačkim aktivnostima Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu - NACRT

Obrazac-za-sudjelovanje-u-savjetovanju-s-javnošću-PMF

Autor: Admin 2 dekanat