Radionice

1876. godine Vjekoslav Host je bio prvi nastavnik prirodoslovnih i matematičkih predmeta u hrvatskim srednjim školama obrazovan na Matematičko-prirodoslovnom odjelu Mudroslovnoga fakulteta Kr. Sveučilišta Franje Josipa I. u Zagrebu.

Doktorski studij Geologije, Geološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, početkom zimskog semestra akad. god. 2015./2016. organizira radionicu pod naslovom „ELEKTRONSKA MIKROSKOPIJA I DIFRAKCIJA“. Voditeljica radionice je dr.sc. ANDREJA GAJOVIĆ, znanstvena savjetnica, zaposlena na Institutu Ruđer Bošković (Laboratorij za molekulsku fiziku, Zavod za fiziku materijala). Rok za prijavu sudjelovanja na radionici je do 30.5.2015. (email), a dobrodošli su svi studenti/doktorandi s doktorskih studija PMF-a, a i ostalih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.

Vijeće Doktorskog studija Geologije za uspješno sudjelovanje na radionici dodijelit će odgovarajuće ECTS bodove. O točnom datumu, trajanju te mjestu održavanja radionice bit ćete naknadno obaviješteni (najkasnije do 30.6.2015.).

Autor: webmaster KO
Popis obavijesti