Časopis Geofizika

 

 

 

 

 

 


Broj posjeta:
366178

 


Obavijesti

Studenti svih smjerova dužni su nakon završetka predavanja zimskog semestra upisati ljetni semestar. Upisi u ljetni semestar za sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije Fizike te sveučilišne prijediplomske i diplomske studije Geofizike trajat će od 13. veljače do 26. veljače 2023. godine. Više informacija o upisima možete pronaći na poveznici: Upisi u ljetni semestar akademske godine 2022./2023. - Ured za studente - Fizički odsjek (unizg.hr).

Autor: Ružica Topić

U akademskoj godini 2022./2023. sklopljena je polica osiguranja od posljedica nesretnog slučaja s osiguravajućom kućom UNIQA osiguranje d.d., za sve studente preddiplomskog i diplomskog studija PMF-a. Molimo studente da se u slučaju nezgode obrate studentskoj referadi na Odsjeku.

Autor: Iva Dasović

Prva pošiljka nove opreme u okviru projekta CROSSNET (u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti) kojom će hrvatski seizmolozi moći pratiti seizmičku aktivnost stigla je u Seizmološku službu pri Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) u Zagrebu. Stiglo je 100 akcelerografa, 120 digitalizatora, 20 seizmografa, 220 GPS antena i 100 zaštitnih kutija, koje su u Seizmološkoj službi uz voditelja projekta Tomislava Fiketa dočekali Državna tajnica u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak i Ravnatelj Uprave za znanost i tehnologiju u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Hrvoje Meštrić. 

Više na stranicama Seizmološke službe pri Geofizičkom odsjeku PMF-a: poveznica

 

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE