Obavijesti

Upisi u integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Fizičkog odsjeka i preddiplomski sveučilišni studij Geofizičkog odsjeka PMF-a odvijat će se online u tri koraka putem poveznice https://upisi.pmf.hr. Za prijavu se može koristiti AAI@EduHr identitet ili adresa elektroničke pošte navedena u sustavu Postani student.

Važno: Za komunikaciju s kandidatima koristit će se adresa elektroničke pošte i broj telefona navedeni u sustavu Postani student, stoga je važno da kandidati u svom korisničkom profilu na www.postani-student.hr provjere podatke za kontakt. Više o upisima možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Ured za studente

Autor: Ružica Topić

O B A V I J E S T


Javna obrana teme doktorske disertacije


BRANIMIR OMAZIĆ

održat će javnu obranu teme doktorske disertacije pod naslovom:

Utjecaj ekstremnih uvjeta u atmosferi na vinovu lozu u sadašnjim i budućim klimatskim uvjetima

pred povjerenstvom u sastavu :

  1. Doc. dr. sc. Željko Večenaj, PMF, Zagreb
  2. Prof. dr. sc. Branko Grisogono, PMF, Zagreb
  3. Izv. prof. dr. sc. Marko Karoglan, Agronomski fakultet, Zagreb

Zamjena: dr. sc. Ivan Güttler, znanstveni suradnik, Državni hidrometeorološki zavod, Zagreb

Javna obrana teme održat će se utorak 28.09.2021. u 10:15 h u predavaoni P2 na Geofizičkom odsjeku.

 

Voditeljica smjera:
Izv. prof. dr. sc. Ivana Herceg Bulić, v.r.

Autor: Josip Stipčević

Opservatorij Hvar objavljuje otvoreni poziv  za rad na projektu Europske Svemirske Agencije (ESA-e)  preko studentskog ugovora  (s mogućnošću prijave teme za diplomski rad, 2 pozicije). Više informacija možete pročitati na sljedećoj poveznici.

 

Autor: Ružica Topić

Obavijest o mogućnosti korištenja usluge ZET prilagođenog prijevoza za osobe s invaliditetom u akademskoj godini 2021./2022.

Temeljem Pravilnika, prilagođeni prijevoz ZET-a može koristiti osoba s invaliditetom koja se kreće uz pomoć invalidskih kolica i pratitelj uz preporuku Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba. 

Autor: Webmaster GFO

Diplomant Darko Staver

održat će javnu obranu svog diplomskog rada naziva

Atmosferska termička cirkulacija na obali Kozjaka

izrađenog pod voditeljstvom prof. dr. sc. Zvjezdana Bencetić Klaić

utorak 30. 09. 2021. godine s početkom u 14:00 sati u predavaonici P1 Geofizičkog odsjeka

Povjerenstvo za diplomski ispit čine:

1) prof. dr. sc. Zvjezdana Bencetić Klaić,

2) izv. prof. dr. sc. Maja Telišman Prtenjak,

3) doc. dr. sc. Josip Stipčević,

(zamjene su prof. dr. sc. Branko Grisogono i doc. dr. sc. Iva Dasović).

 

 

Autor: Maja Telišman-Prtenjak

Upute za upise studenata na Fizički i Geofizički odsjek PMF-a možete pogledati na sljedećoj poveznici: Preddiplomski i integrirani preddiplomski i diplomski studiji - Fizički odsjek (unizg.hr).

                                                                                                                                                                                         Ured za studente

 

Autor: Ružica Topić

Dana 26. kolovoza 2021. primili smo obavijest Ministarstva znanosti i obrazovanja o obvezi izvođenja nastave u kontaktnom obliku u sljedećoj akademskoj godini. Iz tog razloga preporučamo svim zaposlenicima i studentima Fakulteta cijepljenje radi zaštite od zaraze virusom COVID-19. Čitav tekst obavijesti Ministarstva nalazi se ovdje.

Autor: Nikolina Milošević

Zbog radova na Geofizičkom odsjeku došlo je do promjena u održavanju ispita na prvom jesenskom ispitnom roku (većina promjena odnosi se na lokacije održavanja ispita). Novi rasporedi dodani su u repozitorij.

Autor: Maja Bubalo

Obavijest studentima i zaposlenicima PMF-a o otvaranju sigurnog prostora za podnošenje prijava u slučaju bilo kojeg oblika nasilja i uznemiravanja na PMF-u možete pročitati ovdje.

Autor: Ružica Topić

Odsječki kolegij Geofizičkog odsjeka donio je Odluku kojom se uređuje način realizacije terenske nastave na Geofizičkom odsjeku u akad. god. 2019./2020. s obzirom na situaciju u vezi s pojavom pandemije korona virusa COVID-19 i na temelju Preporuka za održavanje nastave i provjeru ishoda učenja na daljinu od strane Fakultetskog kolegija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta od 07.04.2020.

Odluka o realizaciji terenske nastave na Geofizičkom odsjeku u akad. god. 2019./2020.

Autor: Nikolina Milošević

S dugom tradicijom od  74 godine, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu vodeća je visokoškolska institucija u području prirodnih znanosti čija je obrazovna i istraživačka izvrsnost priznata, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini. Potres koji je 22. ožujka 2020. pogodio Zagreb i okolicu ostavio je, nažalost, posljedice i na svim zgradama u kojima djeluje PMF Sveučilišta u Zagrebu.

Više na stranici "ZA NAŠ PMF"

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE