Obavijesti

Obavještavamo da se otvorio oglas za posao za mladog istraživača koji bi radio svoj doktorski rad na području atmosferske fizike na fakultetu u Novoj Gorici (Slovenija).

Natječaj traje do 15. kolovoza 2015. godine.

Na sljedećem linku možete pronaći više informacija:

http://www.ung.si/en/news/1601/assistant-post-for-young-researchers-in-2015/

Dajana Bortek

U jesenskom ispitnom roku pismeni ispiti iz Seizmologije II održat će se 2. i 16. rujna 2015. s početkom u 12 h.

Iva Dasović

Obavještavamo da Agencija za znanost i visoko obrazovanje provodi anketu o utjecaju postupaka vanjskog vrednovanja na sustav visokog obrazovanja u RH čiji je cilj istražiti svrsishodnost reakreditacije visokih učilišta.

Anketu možete ispuniti klikom na sljedeću poveznicu:

https://www.azvo.hr/hr/utjecaj-vanjskog-vrednovanja-upitnik

 

Dajana Bortek

Otvoren je natječaj za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2015./2016.

[Više...]

Webmaster GFO

Zagreb, 17. lipnja 2015.

 

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu će se od 12. do 19. kolovoza 2015. održati Međunarodna konferencija studenata fizike (International Conference of Physics Students).

 

U sklopu konferencije svoje će dvosatno predavanje 13. kolovoza s početkom u 11:30 održati i voditelj projekta CATURBO - prof. dr. sc. Branko Grisogono.

Antun Marki

Studentice Geofizičkog odsjeka Tena Belinić, Josipa Majstorović i Dalija Namjesnik (pod vodstvom prof. dr. sc. Davorke Herak, uz neposredno voditeljstvo dr. sc. Ive Dasović) dobitnici su ovogodišnje Rektorove nagrade za rad "Intrinzična atenuacija i atenuacija raspršenja seizmičkih transverzalnih valova u području središnjih Vanjskih Dinarida"

Čestitamo!

Dobitnici i dodjela Rektorove nagrade za 2015. godinu

Webmaster GFO

Naš novi 10 m meteorološki toranj s 3 nivoa mjerenja uz uzorkovanje podataka od 20 Hz postavljen je početkom svibnja 2015. u neposrednoj blizini Velebita, a posvećen je proučavanju turbulencije bure.

Webmaster GFO

Sva prava pridržana. Prirodoslovno - matematički fakultet | Sveučilište u Zagrebu