Natječaji

140 godina nastave prirodoslovlja i matematike na Sveučilištu u Zagrebu, 70 godina PMF-a

NATJEČAJ

za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije) Biologije, Fizike, Geologije, Kemije, Matematike, Interdisciplinarnog doktorskog studija iz oceanologije i Doktorskog studija geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti u akademskoj godini 2016./2017.

Autor: Admin 2 dekanat

Povjerenstvo za provođenje natječajnog postupka za radno mjesto položaj III. vrste – voditelj ustrojstvene jedinice za administrativne i opće poslove u Botaničkom vrtu pri Biološkom odsjeku PMF-a po natječaju od 08.07.2016. godine, upućuje

 

 

OBAVIJEST

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na Natječaj za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, uz uvjet probnog rada u trajanju od 2 (dva) mjeseca objavljenog dana 08.07.2016. godine u Narodnim novinama, Biltenu Zavoda za zapošljavanje i web stranici PMF-a za radno mjesto položaj III. vrste – voditelj ustrojstvene jedinice za administrativne i opće poslove u Botaničkom vrtu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj, da će se testiranje održati početkom mjeseca rujna o čemu će odabrani kandidati biti pravovremeno obavješteni.

Autor: Admin 2 dekanat