Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 28.01.2022. godine te u Universitasu dana 31.01.2022. godine za izbor u nastavno zvanje predavač (naslovno zvanje), iz područja tehničkih znanosti, polje računarstvo, bez zasnivanja radnog odnosa pri Fizičkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 28.01.2022. godine te u Universitasu dana 31.01.2022. godine za izbor u nastavno zvanje predavač (naslovno zvanje), iz područja tehničkih znanosti, polje računarstvo, bez zasnivanja radnog odnosa pri Fizičkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj– da je izabran pristupnik: Predrag Brođanac.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, internetskim stranicama Fakulteta, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Euraxess portalu od 24. lipnja 2022. te u Universitasu od 27. lipnja 2022. za izbor u stručno zvanje stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju (naslovno zvanje) iz područja društvenih znanosti, polje kineziologija, na određeno vrijeme u trajanju od tri godine, bez zasnivanja radnog odnosa, na Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj u Narodnim novinama, internetskim stranicama Fakulteta, Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Euraxess portalu od 24. lipnja 2022. te u Universitasu od 27. lipnja 2022. za izbor u stručno zvanje stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju (naslovno zvanje) iz područja društvenih znanosti, polje kineziologija, na određeno vrijeme u trajanju od tri godine, bez zasnivanja radnog odnosa, na Biološkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj

da je izabrana pristupnica: Kristina Šteković.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23.09.2022. godine, te u Universitasu od dana 26.09.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje geofizika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Geofizičkom zavodu „Andrija Mohorovičić“  pri Geofizičkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 23.09.2022. godine, te u Universitasu od dana 26.09.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje geofizika, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Geofizičkom zavodu „Andrija Mohorovičić“  pri Geofizičkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj- da je izabran pristupnik: Patrik Jureša.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na razvojno radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na razvojno radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj- da je izabran pristupnik: Fran Rebrina.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje poslijedoktorand (naslovno zvanje) iz područja biomedicine i zdravstva, polje kliničkih medicinskih znanosti, na određeno vrijeme u trajanju 3 godine, bez zasnivanja radnog odnosa, u Zavodu za animalnu fiziologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje poslijedoktorand (naslovno zvanje) iz područja biomedicine i zdravstva, polje kliničkih medicinskih znanosti, na određeno vrijeme u trajanju 3 godine, bez zasnivanja radnog odnosa, u Zavodu za animalnu fiziologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj- da je izabrana pristupnica: Snježana Ramić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a i Euraxess portalu od dana 24.06.2022. godine te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a i Euraxess portalu od dana 24.06.2022. godine te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto izvanrednog profesora, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj– da je izabrana pristupnica: dr. sc. Ivana Šola.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 25.02.2022. godine te u Universitasu dana 28.02.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redoviti profesor - 1. izbor, iz područja prirodnih znanosti, polje fizika, grana fizika kondenzirane tvari (eksperimentalna), na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za eksperimentalnu fiziku pri Fizičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 25.02.2022. godine te u Universitasu dana 28.02.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redoviti profesor - 1. izbor, iz područja prirodnih znanosti, polje fizika, grana fizika kondenzirane tvari (eksperimentalna), na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za eksperimentalnu fiziku pri Fizičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj – da je izabran pristupnik: dr. sc. Damir Pajić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na razvojno radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje i na razvojno radno mjesto asistent iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija i grana ekologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj - da je izabrana pristupnica: Dora Hlebec.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje poslijedoktorand (naslovno zvanje) iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana opća biologija, na određeno vrijeme u trajanju 3 godine, bez zasnivanja radnog odnosa, u Zavodu za animalnu fiziologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

 

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na Euraxess portalu, internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a od dana 24.06.2022. godine, te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine, za izbor u suradničko zvanje poslijedoktorand (naslovno zvanje) iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana opća biologija, na određeno vrijeme u trajanju 3 godine, bez zasnivanja radnog odnosa, u Zavodu za animalnu fiziologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj- da je izabrana pristupnica: Marija Maskalan.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a i Euraxess portalu od dana 24.06.2022. godine te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto docent, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a i Euraxess portalu od dana 24.06.2022. godine te u Universitasu od dana 27.06.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i radno mjesto docent, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana botanika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Botaničkom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj da je izabran pristupnik: Dario Hruševar.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 25.02.2022. godine te u Universitasu dana 28.02.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redoviti profesor - 1. izbor, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta, HZZ-a i Euraxess portalu dana 25.02.2022. godine te u Universitasu dana 28.02.2022. godine za izbor u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redoviti profesor - 1. izbor, iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana zoologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zoologijskom zavodu pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj – da je izabran pristupnik: dr. sc. Perica Mustafić.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u „Narodnim novinama“, na internetskim stranicama Fakulteta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 11. studenoga 2022. godine, za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj III. vrste – voditelj odsjeka u Referadi za studije, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od dva (2) mjeseca pri Matematičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

 

O B A V I J E S T

  

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u „Narodnim novinama“, na internetskim stranicama Fakulteta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od 11. studenoga 2022. godine, za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj III. vrste – voditelj odsjeka u Referadi za studije, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od dva (2) mjeseca pri Matematičkom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj – da je izabrana pristupnica Ivana Jeleč.

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 09.11.2022. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu suradnik za rad na projektu – Ugovor sa Xelliom d.o.o. „Ugovorna istraživanja pK vrijednosti“, na određeno vrijeme (do prestanka potrebe rada na projektu), u punom radnom vremenu, u Zavodu za fizikalnu kemiju pri Kemijskom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 09.11.2022. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu suradnik za rad na projektu – Ugovor sa Xelliom d.o.o. „Ugovorna istraživanja pK vrijednosti“, na određeno vrijeme (do prestanka potrebe rada na projektu), u punom radnom vremenu, u Zavodu za fizikalnu kemiju pri Kemijskom odsjeku PMF-a -1 izvršitelj - da je izabran pristupnik: Marin Liović.

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

 

                Fakultetsko vijeće Sveučilišta u Zagrebu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (dalje u tekstu: PMF) na temelju članka 73. i članka 80. Statuta Fakulteta raspisuje

 

 

N A T J E Č A J

za izbor

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

r a s p i s u j e

 

N A T J E Č A J

 

za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj III. vrste - voditelj odsjeka, na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada u trajanju od 2 mjeseca, u punom radnom vremenu, pri Kemijskom odsjeku PMF-a – 1 izvršitelj.

 

Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se isključivo putem mrežne poveznice:

https://posao.pmf.hr/opening-login?openingUUID=31317a8a-8725-4f16-b395-4de7e1653431

Autor: Admin 2 dekanat

 

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

 

                Fakultetsko vijeće Sveučilišta u Zagrebu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (dalje u tekstu: PMF) na temelju članka 80. Statuta Fakulteta raspisuje

 

 

N A T J E Č A J

      za izbor

Autor: Admin 2 dekanat

Izbor kandidata po natječaju objavljenom u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 26.10.2022. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj I. vrste – rukovoditelj Odsjeka za kadrovske poslove u (područnoj) službi, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci, pri Službi Dekanata PMF-a – 1 izvršitelj.

O B A V I J E S T

 

 

Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj objavljen u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Fakulteta i HZZ-a dana 26.10.2022. godine za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj I. vrste – rukovoditelj Odsjeka za kadrovske poslove u (područnoj) službi, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci, pri Službi Dekanata PMF-a – 1 izvršitelj - da je natječaj poništen.

Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

objavljuje

 

PONIŠTENJE NATJEČAJA

 

za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj I. vrste – rukovoditelj Odsjeka za kadrovske poslove u (područnoj) službi, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci, pri Službi Dekanata PMF-a – 1 izvršitelj, objavljenog u „Narodnim novinama“, na internetskim stranicama Fakulteta i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 26.10.2022. godine.

 

 

 

 

Prirodoslovno-matematički fakultet  

Zagreb, Horvatovac 102a

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

r a s p i s u j e

 

N A T J E Č A J

 

za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu IV. vrste- namještenik (pomoćni vrtlar), na neodređeno vrijeme, uz uvjet probnog rada u trajanju od mjesec dana, u punom radnom vremenu, u Botaničkom vrtu pri Biološkom odsjeku PMF-a – 1-izvršitelj.

Autor: Admin 2 dekanat
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU,

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

r a s p i s u j e

 

N A T J E Č A J

 

za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu položaj I. vrste – rukovoditelj Odsjeka za kadrovske poslove u (područnoj) službi, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz uvjet probnog rada u trajanju od šest (6) mjeseci, pri Službi Dekanata PMF-a – 1 izvršitelj.

 

Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se isključivo putem mrežne poveznice:

https://posao.pmf.hr/opening-login?openingUUID=a7e06562-a7bf-44f0-9cbb-4fc61cbcc7b8

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

                Fakultetsko vijeće Sveučilišta u Zagrebu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (dalje u tekstu PMF) na temelju članka 80. Statuta Fakulteta raspisuje

 

N A T J E Č A J

za izbor

 

1.       u suradničko zvanje i na razvojno radno mjesto poslijedoktorand iz područja prirodnih znanosti, polje biologija, grana opća biologija, na određeno vrijeme, u punom radnom vremenu u Zavodu za animalnu fiziologiju pri Biološkom odsjeku PMF-a - 1 izvršitelj

                  Ponude s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja dostavljaju se isključivo putem mrežne poveznice:

  https://posao.pmf.hr/opening-login?openingUUID=0253093a-882f-4ac5-b801-7eec1dfdf5d6

Autor: Admin 2 dekanat

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU

PRIRODOSLOVNO-MATEMATIČKI FAKULTET

Zagreb, Horvatovac 102a

 

objavljuje

 

JAVNI POZIV

za iskazivanje interesa za slobodno radno mjesto

 

NAZIV RADNOG MJESTA: razvojni inženjer za programsku podršku

BROJ RADNIKA: 1 (jedan)
TRAJANJE RADNOG ODNOSA:
 određeno vrijeme u trajanju od jedne (1) godine


POTREBNI UVJETI:

-          završen preddiplomski ili diplomski studij informatičke struke;

-          jedna (1) godina radnog iskustva u struci;

-          aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu;

-          poželjno iskustvo rada u programskim jezicima JavaScript i nekih od njegovih frameworka (Angular, React), PHP, JQuery, Java;

-          poželjno iskustvo u radu s bazama podataka: PostgreSQL, MySQL, MSSQL;

-          poželjno poznavanje osnova rada na Linux platformi te rada s web poslužiteljima Apache i/ili Tomcat.

DOKAZI UZ PONUDU: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, potvrdu poslodavca ili ugovore o radu iz kojih je vidljivo obavljanje poslova za koje se traži radno iskustvo, dokaz o znanju engleskog jezika.


Ponude s naznakom „Za radno mjesto razvojni inženjer za programsku podršku“ dostavljaju se na e-mail adresu: kadrovska@dekanat.pmf.hr

Autor: Admin 2 dekanat

Obavijesti - Arhiva

Povratak

Rezultati 0 - 0 od 0
Stranica 1 od 0
Po stranici: 
Nema vijesti!