Natječaji

Broj posjeta:
18735

Najava natječaja - Program suradnje s...

Ovim putem vas obavještavamo o najavi novog natječaja Hrvatske zaklade za znanost pod nazivom "Program suradnje s hrvatskim znanstvenicima u dijaspori „Znanstvena suradnja“

 

Očekivano je otvaranje natječaja krajem 2018. godine s rokom prijave dva mjeseca od otvaranja, a svi detalji i prijavna dokumentacija objavljeni su na mrežnim stranicama Hrvatske zaklade za znanost:

 

http://www.hrzz.hr/default.aspx?id=2525

 

Natječajem Programa „Znanstvena suradnja“ predviđena je provedba znanstveno-istraživačkih projekata u svim znanstvenim područjima u trajanju najdulje do 31.12.2022. godine (planirani je početak projekata sredina 2019. godine) te zapošljavanje najmanje dvaju mladih znanstvenika po projektu od kojih jedan mora biti doktorand, a ostali doktorandi ili poslijedoktorandi u ranoj fazi razvoja karijere. Financirat će se provođenje znanstvenog istraživanja, ukupan trošak plaća mladih znanstvenika, mobilnost i neizravni troškovi.

 

U najavi natjačaja su već dostupne upute i obrazci, ali službene verzije obrazaca će biti dostupne nakon otvaranja natječaja, kada će biti objavljene i detaljne informacije o izmjenama natječajne dokumentacije i načinu ispunjavanja prijave.

Autor: Admin 2 dekanat
Popis obavijesti