RADIONICE I PREDAVANJA UŽIVO

7. Frlin, M. (2025) Direction and intensity of changes in broccoli polyphenolics under low and high growing temperatures: insight into the aqueous extracts. 9th PhD Symposium, PMF, Zagreb, predavanje.
6. Gmižić, D. (2025) Water stress alters the nutritional and stress response profile of broccoli sprouts. 9th PhD Symposium, PMF, Zagreb, predavanje.
5. Gmižić, D.; Frlin, M.; Šola, I. (2025) Free radical scavenging potential of fruits and vegetables: Total phenolics and antioxidant capacity. The Symposium in Biology and Life Sciences Zagreb, Hrvatska, 2025., radionica.
4.  Šola, I.; Gmižić, D.; Frlin, M.; Novotni, Barbara (2025) Mreže antioksidansa: Usporedba zdravstvenih dobrobiti voća i povrća. Festival znanosti, Zagreb, Hrvatska, 2025, radionica.
3. Šola, I. How relevant is growing temperature for a plant's phytochemical composition and its health benefits? Završna konferencija HRZZ projekta „NATURALLY“, Poreč, Hrvatska, 2024, predavanje.
2. Šola, I.; Gmižić, D.; Litrić, M..; Vilagoš, E. (2023) Microgreens brokule pri visokoj i niskoj temperaturi. Dan i noć na PMF-u Zagreb, Hrvatska, 2023., radionica.
1. Šola, I.; Gmižić, D.; Litrić, M..; Vilagoš, E. (2023) Microgreens brokule pri visokoj i niskoj temperaturi: Koji su bogatiji proteinima? Festival znanosti, Zagreb, Hrvatska, 2023., radionica.

Video

Dan i noć na PMF-u 2022. 

 

Sudjelovanje voditeljice projekta prof. dr. sc. Ivane Šola u emisji Znanstveni krugovi HRT 9.11.2022.