PREDAVANJA
Šola, I. (2022) „Što kada brokula ima visoku temperaturu?“ Hrvatsko botaničko društvo, 24.02.2022., Zagreb, Hrvatska, usmeno predavanje.
Predstavljanje projekta
Šola, Ivana; Gmižić, Daria; Litrić, Magdalena; Vilagoš, Ena (2023) Microgreens brokule pri visokoj i niskoj temperaturi. Dan i noć na PMF-u Zagreb, Hrvatska, 2023., radionica
Šola, Ivana; Gmižić, Daria; Litrić, Magdalena; Vilagoš, Ena (2023) Microgreens brokule pri visokoj i niskoj temperaturi: Koji su bogatiji proteinima? Festival znanosti, Zagreb, Hrvatska, 2023., radionica
Šola, Ivana (2023) Kako globalno zatopljenje utječe na prehrambenu vrijednost biljaka? Dan očaranosti biljkama, Sveučilište Sjever, Odjel za prehrambenu tehnologiju, Koprivnica, Hrvatska, usmeno predavanje
Šola, Ivana (2022) Women in Science. Studentski zbor Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Zagreb, ss18.05.2022., usmeno predavanje
Šola, I. (2021) „Indirect Effect of Global Warming on Mammals Physiological Parameters via High Temperature-Stressed Plant Diet (TEMPHYS)“. Predstavljanje projekta, International E-Conference on Plant Science and Biology: New challenges and advanced techniques in the arena of Plant Science, 05.-06.05.2021., usmeno predavanje.
Šola, I. (2021) „Indirektni utjecaj globalnog zagrijavanja na fiziološke parametre sisavaca prehranom biljkama uzgojenim pri visokoj temperaturi (TEMPHYS): Predstavljanje projekta„. Festival znanosti, 10.05.2021., Zagreb, Hrvatska, poster.
Šola, I. (2021) „Indirect Effect of Global Warming on Mammals Physiological Parameters via High Temperature-Stressed Plant Diet (TEMPHYS)“. Predstavljanje projekta, International Conference on Plant and Molecular Biology (PMB 2021), 26.-27.08.2021., usmeno predavanje.
Šola, I. (2021) „Indirektni utjecaj globalnog zagrijavanja na fiziološke parametre sisavaca prehranom biljkama uzgojenim pri visokoj temperaturi (TEMPHYS): Predstavljanje projekta i preliminarnih rezultata„. Mini simpozij Hrvatskog društva za biljnu biologiju, 26.11.2021., Zagreb, Hrvatska, usmeno predavanje.