... na preddiplomski studij

GEOFIZIČKI ODSJEK

UPISI NA PREDDIPLOMSKI STUDIJ GEOFIZIKE

Dokumenti potrebni za upis na studijske programe PMF-a:

  • Svjedodžba o maturi*
  • Dvije fotografije formata 4 x 6 cm
  • Potvrda o prebivalištu ili preslika osobne iskaznice
  • Kopija uplatnice u visini od 350,00 kn u svrhu troškova upisa na fakultet. (IBAN: HR5823600001101522208; Model: 00; FIZIKA - Poziv na Broj: 604070-104; GEOFIZIKA - Poziv na broj: 604070-109)
  • Obvezno provjeriti i zapamtiti svoj upisni broj dobiven prilikom potvrde upisa na željeni fakultet (broj kojeg je kandidat dobio u sustavu NISpVU prilikom potvrđivanja namjere upisa na VU)

*STUDENTI koji su državnu maturu polagali u akademskoj godini 2015./2016. SVJEDODŽBU O MATURI mogu donijeti naknadno uz napomenu da ista mora biti izvornik.

Studenti koji su već studirali na nekom visokom učilištu u Republici Hrvatskoj plaćaju puni iznos školarine (8.400,00 kn) te su dužni prvu ratu platiti prilikom upisa te priložiti kopiju uplate zajedno s ostalim dokumentima. Podaci o uplati.

Studenti koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje završili izvan Republike Hrvatske dužni su nostrificirati svoju svjedodžbu o maturi, odnosno svoju inozemnu obrazovnu kvalifikaciju te su dužni dostaviti rješenje prilikom upisa. Bitno je zahtjev za priznavanjem inozemne kvalifikacije predati na vrijeme  je se rješenje zahtjeva čeka minimalno 60 dana od predaje istog. Više na: http://www.azoo.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=2702&Itemid=92

Studenti koji nisu državljani Republike Hrvatske ni državljani zemalja članica Europske Unije participiraju u troškovima studija, odnosno plaćaju maksimalni iznos školarine  od 8.400,00 kn tijekom cijelog svog studija.

O upisu na više godine pročitajte na poveznicidok različite odluke o participiranju u troškovima studija kao i o prijelazu na preddiplomski studij geofizike pročitajte na poveznici.

Za sve ostale informacije možete se obratiti Uredu za studente ili pomoćnici pročelnika za nastavu.

 

Upisi za studente studijskih programa Fizičkog i Geofizičkog odsjeka se obavljaju u UREDU ZA STUDENTE FIZIČKOG ODSJEKA od 10:00 do 13:00. Prilikom upisa kandidat mora predočiti upisni broj koji mu je NISpVU dodijelio prilikom potvrde namjere upisa.

Datum upisa:

Fizički i Geofizički odsjek će s upisima u I. godinu studija u ak. g. 2016./2017. započeti 19. 7. 2016 te će isti trajati do 21. 7. 2016. Na upis je potrebno doći u propisanom roku u protivnom se gubi pravo na upis.

Kandidat se mora doći upisati osobno.

Sve informacije o upisu potražite na ovoj poveznici.

Autor: Webmaster GFO
Popis obavijesti

Poveznice