upisi u više godine

GEOFIZIČKI ODSJEK

UPISI U VIŠE GODINE

Mjesto i vrijeme
Upise studenti mogu obaviti s bilo kojeg računala koristeći aplikaciju studomat ili sa studomata u predvorju Fizičkog odsjeka. Sva moguća pitanja se rješavaju u Uredu za studente između 11h i 13h.
 
Studenti upisani po starom programu (dodiplomski studiji) moraju  predati molbu (100,00 kn) s indeksom u Ured za studente kako bi regulirali svoja prava na završetak studija.
 
Studenti preddiplomskog studija Geofizike, višu godinu upisuju u Uredu za studente Fizičkog odsjeka između 11h i 13hMolimo studentne da se pridržavaju navedenog radnog vremena.

 

Studenti koji završavaju preddiplomski studij Geofizike nakon položenih svih ispita moraju u Ured za studente donijeti indeks radi izdavanja potvrda prvostupnika.

 
Što je potrebno napraviti prilikom upisa? 
  1. Podići i ispuniti statistički list.
  2. Prikupiti sve potpise. U slučaju neispunjenja nastavnih obveza nastavnik u indeks unosi "Ponovno upisati".
  3. Provjeriti preko studomata da su mu svi položeni ispiti evidentirani u ISVU sustavu i po potrebi kontaktirati predmetnog nastavnika.
  4. Uplatiti iznos od 130,00 kn za troškove upisa. Uplatiti putem opće uplatnice (broj računa 2360000-1101522208; model 00; poziv na broj odobrenja za studente GEOFIZIČKOG ODSJEKA je 604070-109)
  5. Vratiti sve knjige u knjižnice PMF-a.
  6. Nakon upisa indeks predati u referadu.
  7. Studenti prve godine moraju imati obavljen sistematski pregled.
Važno!
Svi koji upisuju jedan od kolegija treći put ne mogu se upisati preko studomata, već moraju pisati molbu za odobrenje upisa.
Naknadni upis moguć je iznimno uz molbu (200,00 kn).

Poveznice