... na diplomski studij

GEOFIZIČKI ODSJEK

Upis na diplomski studij fizike – geofizike

Da bi se upisao diplomski studij fizike – geofizike potrebno je prijaviti se na razredbeni postupak. Kako bi se steklo pravo upisa, potrebno je skupiti dovoljan broj bodova (najmanje 210 bodova). Način bodovanja i detalji razredbenog postupka opisani su u Odluci o kvotama i kriterijima upisa. Diplomski studij fizike – geofizike mogu upisati oni kandidati koji su završili preddiplomski studij geofizike ili neki drugi srodni preddiplomski studij ako su skupili dovoljan broj bodova. Onim kandidatima kojima prilikom upisa Povjerenstvo za razredbeni postupak Geofizičkog odsjeka PMF-a utvrdi da nemaju kompetencije potrebne za praćenje studija dodijelit će se razlikovni kolegiji.

Postupak provodi Ured za studente Fizičkog i Geofizičkog odsjeka koji se nalazi u zgradi Fizičkog odsjeka PMF-a. Aktualne informacije o upisu na diplomski studij može pronaći i ovdje.

Sveučilište u Zagrebu natječaj za upis na diplomski studij fizike – geofizike u pravilu raspisuje u srpnju. Prijave ne razredbeni postupak u pravilu su u posljednjem tjednu rujna, a upisi najkasnije u prvom tjednu listopada.

O upisu na više godine pročitajte na poveznici, dok različite odluke o participiranju u troškovima studija pročitajte na poveznici.

Za sve ostale informacije možete se obratiti Uredu za studente ili pomoćnici pročelnika za nastavu.


Obavijesti

Repozitorij