Aktivnosti

GEOFIZIČKI ODSJEK

AKTIVNOSTI

 • 15. lipnja 2018. održana je završna radionica projekta CARE. Na radionici su sudjelovali suradnici s Geofizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Državnog hidrometeorološkog zavoda, te predstavnici ostalih institucija i udruga (IZOR, IRB, HTZ, HKZP, HEP, HAOP, Eko Kvarner i RTL). U prvom dijelu radionice suradnici su prezentirali postignute rezultate nakon čega je slijedila diskusija u okviru okruglog stola. Zapisnik rasprave s okruglog stola možete pronaći ovdje.

 

Program završne radionice projekta CARE.

 

Sudionici završne radionice projekta CARE
Sudionici završne radionice projekta CARE, Zagreb, 15. lipnja 2018.

 

 

 

 • 8. lipnja 2018. održan je posljednji, deveti radni sastanak projekta CARE na kojem su suradnici izvjestili o rezultatima postignutima na planiranim ciljevima te su dogovoreni svi detalji vezani za završnu radionicu projekta.
 • 15. prosinca 2017. održan je osmi radni sastanak projekta CARE. Suradnici su izvijestili o napretku ciljeva u tekućoj projektnoj godini te su se dogovorili o organizaciji završne radionice.
 • 30. lipnja 2017. održan je sedmi radni sastanak projekta CARE. Sudionici sastanka izvijestili su o izvršenim aktivnostima u trećoj projektnoj godini te o planovima i ciljevima u idućem projektnom razdoblju.
 • 24. veljače 2017. održan je šesti sastanak projekta CARE. Suradnici su izvjestili o realizaciji ciljeva planiranih za treću projektnu godinu te su prodiskutirali realizaciju financijskog plana za tekuću godinu.
 • 23. studenoga 2016. Hrvatska zaklada za znanost svečano je obilježila 15. obljetnicu postojanja. Tom prilikom je akademik Mirko Orlić predstavio projekt CARE prikladnim predavanjem. Održano predavanje (prezentaciju) možete preuzeti na ovoj poveznici.
 • 17. lipnja 2016. je održan peti radni sastanak projekta CARE. Suradnici su: (i) izvjestili o realizaciji ciljeva planiranih za drugu projektnu godinu, (ii) prodiskutirali realizaciju financijskog plana za tu godinu, (iii) dogovorili se o pripremi periodičkog izvješća i (iv) prodiskutirali radni i financijski plan za iduće projektno razdoblje. 
 • 4. ožujka 2016. je održan četvrti radni sastanak na kojem su sudionici izvijestili o napretku istraživanja tijekom druge projektne godine te se dogovorili o izvršenju financijskog plana do kraja te godine.
 • 19. lipnja 2015. je održan treći radni sastanak prilikom kojega su sudionici izvijestili o izvršenim aktivnostima u prvoj godini projekta te o pripremama za drugu godinu projekta.
 • 13. veljače 2015. je održan drugi radni sastanak prilikom kojega su sudionici izvijestili o napretku planiranih aktivnosti za proteklo razdoblje.
 • 17. srpnja 2014. je održan početni sastanak projekta CARE na kojem su suradnici, kratkim prezentacijama, predstavili ciljeve i aktivnosti prve projektne godine.

Repozitorij

Repozitorij je prazan