Obavijesti studentima

GEOFIZIČKI ODSJEK

DIPLOMANTIMA I DOKTORANDIMA:

Obavezno je rezervirati termin i predavaonicu za održavanje diplomskih ispita, obrane diplomskih radova i disertacija, kao i za eventualne naknadne domjenke. Za sva pitanja i obaveznu rezervaciju obratite se satničarki dr. sc. Maji Bubalo. Ako je nešto hitno, možete se javiti doc. dr. sc. Ivi Dasović.

 

Satničarka

dr. sc. Maja Bubalo

maja.bubalo[et]gfz.hr

 

+385 1 460-5923

Soba 303


Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata PMF-a

Dana 23. ožujka 2011. godine stupio je na snagu Pravilnik o stegovnoj odgovornosti studenata PMF-a. Tekst Pravilnika se nalazi u repozitoriju.


Potvrde za meteorologe u kontroli zračne plovidbe

Odlukom Vijeća PMF-a donesenoj na sjednici održanoj 23. lipnja 2016., Fakultet će studentima koji su završili diplomski sveučilišni studij Fizika-geofizika ili dodiplomski studij Diplomirani inženjer fizike; usmjerenje: Geofizika na Geofizičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te koji to zatraže, izdati Potvrdu o stečenim kompetencijama za potrebe rada u meteorološkoj službi u kontroli zračne plovidbe. Zahtjev za izdavanje Potvrde se predaje Studentskoj referadi Fizičkog i Geofizičkog odsjeka. Izdavanje potvrde se naplaćuje 900,00 kn.


Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj sjednici 11. srpnja 2013. prihvatio Odluku o osnivanju „Centra za savjetovanje i podršku studentima“ te Centar od ove akademske godine započinje s radom...

Obavijest (pdf)

 

Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj sjednici 11. srpnja 2013. prihvatio Odluku o osnivanju „Centra za savjetovanje i podršku studentima“ te Centar od ove akademske godine započinje s radom. 

Centar je namijenjen studentima svih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i pružat će podršku u područjima:

  • savjetovanja vezanog uz akademske i osobne poteškoće (psihološko savjetovanje)
  • karijernog savjetovanja i informiranja
  • razvoja akademskih i životnih vještina (poput komunikacijskih, socijalnih vještina, suočavanje s izvorima stresa, strategije učenja i organizacije vremenom, vještine adekvatne prilagodbe)
  • podrške studentima s invaliditetom (koju osigurava Ured za studente s invaliditetom)
  • informiranja o zdravstvenoj zaštiti.

U okviru Centra bit će organizirane različite aktivnosti poput individualnog i grupnog savjetovanja, radionica, on-line aktivnosti te će biti dostupni i edukativni materijali.

Centar je smješten na Trgu maršala Tita 14, a aktivnosti će se provoditi i na drugim lokacijama ovisno o potrebama studenata.

Službena adresa e-pošte je csps@unizg.hr, a telefon 01/45 64 210. 

Aktivnosti Centra bit će predstavljene i u okviru ovogodišnje Smotre Sveučilišta u Zagrebu koja će se održati od 14. do 16. studenoga u Boćarskom domu, Prisavlje 2.

Autor: Webmaster GFO
Popis obavijesti

Repozitorij