Rasporedi održavanja redovnih i izvanrednih ispitnih rokova u akad. god. 2020./2021.

Dragi studenti,

objavljujemo rasporede održavanja redovnih i izvanrednih ispitnih rokova u akademskoj godini 2020./2021.
Prvi u nizu su ispiti u izvanrednom ispitnom roku u tjednu od 23. do 27. studenog 2020., oni će biti održani kontaktno ukoliko epidemiološka situacija bude dozvoljavala.
Molimo da pratite obavijesti na mrežnim stranicama Biološkog odsjeka.
Rasporedi redovnih ispitnih rokova podijeljeni su u dva dokumenta, ispitni rokovi u 1. i 3. tjednu redovnog ispitnog roka i ispitni rokovi u 2. i 4. tjednu redovnog ispitnog roka.
U njima možete pronaći kolegije i termine ispita koristeći opciju Find u preglednicima za pdf dokumente upisujući puni naziv kolegija ili prezime nositelja kolegija.“
 

  

 


Uvodno predavanje za studente 1. godiine

Obavijest - raspored predavanja

Dragi studenti,

objavljujemo raspored održavanja nastave u zimskom semestru akademske godine 2020./2021. koji je potpuno izmijenjen u odnosu na prethodne godine s obzirom na epidemiološke mjere radi kojih će većina praktikuma biti održana u smanjenom obimu, a dio nastave će se održavati on-line. Redovito pratite obavijesti na mrežnim stranicama Biološkog odsjeka i na intranetu pojedinih kolegija gdje će vam biti objavljene podjele u grupe za onu praktikumsku nastavu koja počinje prije uvodnih predavanja kolegija.
Molimo za razumijevanje, rasporedi nisu idealni i vrlo teško su usklađivani s ostalim odsjecima, no ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili problema slobodno nam se obratite.


Raspored predavanja za zimski semestar 2020./2021.

Podjela studenata 1. godine preddiplomskih studija u turnuse