Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Prijave studenata za upis druge...

Pozivaju se studenti diplomskih studija Molekularne biologije koji žele nastaviti studij u okviru programa Bioindustrijske tehnike (TBI) da podnesu prijave do 03. travnja 2020. godine. Prijave treba dostaviti u studentsku referadu. Prijavi treba priložiti prijepis ocjena s prikazanim prosječnim uspjehom tijekom preddiplomskog i diplomskog studija, kratki životopis i motivacijsko pismo (pisati na engleskom jeziku). Ukoliko su studenti ostvarili dodatne aktivnosti kroz izradu rada za Rektorovu nagradu ili su dobili Rektorovu nagradu, bili demonstratori, sudjelovali u Noći biologije, sudjelovali na znanstvenim skupovima ili pohađali tečajeve/radionice (npr. ljetne škole), molim da prilože potvrde o ostvarenim aktivnostima.
Za sve dodatne informacije možete dobiti putem maila: visnja.besendorfer@biol.pmf.hr.

Između Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Orleansu, Francuska, sklopljen je 2007. godine ugovor o suradnji na razini diplomskog studija za studente Molekularne biologije (PMF) i Molekularne biotehnologije (PBF). Nakon prve godine diplomskog studija i položenih 60 ECTS-a 5 naših studenata ima mogućnost upisa na drugu godinu studija Sveučilišta u Orleansu radi stjecanja diplome Magistra znanosti iz područja bioindustrijskih tehnika („Diplôme de Master du domaine Sciences et Technologie, mention Sciences du Vivant, spécialité Techniques bio-industrielles“). Ova diploma istovremeno se priznaje i kao diploma odgovarajućeg studija na matičnom fakultetu. Nastavu na ovom studiju izvodit će znanstveno-nastavno osoblje oba Sveučilišta, a dio praktične nastave održat će se na Sveučilištu u Orleansu. Nastava se izvodi na engleskom i hrvatskom jeziku.
Više informacija o studijskom programu možete naći na mrežnoj stranici: http://www.pmf.unizg.hr/biol/studijski_programi/dislocirani_diplomski_studij_bioindustrijske_tehnike.

OPIS PROGRAMA (PDF)

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti