Upisi u višu (ili istu) godinu...

Upisi u višu (ili istu) godinu studija u ak. god. 2020./2021. započet će 5. listopada 2020. i trajati do 30. listopada 2020.

Za reguliranje statusa potrebno je sljedeće:

 1. indeks
 2. DR.SC.04 - za ak. god. 19./20. (popunjava se u bazi OBAD –  za prikaz tog obrasca potrebno je u bazi OBAD upisati ak. god. 20./21.; dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr)
 3. DR.SC.05 - za ak. god. 19./20. (u privitku, dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr)
 4. Prijavni list (privitak) - (obostrano printan i popunjen)
 5. Upisni list (privitak)
 6. Obrazac Biol.-09. (privitak)
 7. regulirana školarina prethodne akademske godine 2019./2020.
 8. uplaćena školarina ili prva rata školarine za ak. god. 2020./2021.

Upute za upisivanje više godine:

 • Uvjeti za upis u 2. godinu: odslušani kolegiji s prve godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija) i položen Seminar I.
 • u indeks i upisni list upisujete tri izborna kolegija s II. godine (svaki po 6 ECTS bodova) i Seminar II (30 bodova). Popis izbornih kolegija i sadržaja nalazi se ovdje.
 • Uvjeti za upis u 3. godinu: položeni ispiti iz prve godine, odslušani kolegiji s druge godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija), održan Seminar II te prihvaćena tema doktorske disertacije na Senatu Sveučilišta u Zagrebu.
 • u indeks i upisni list upisujete doktorski rad (40 ECTS bodova).

Upute za upisivanje ponavljanja:

 • u indeks i upisni list upisujete samo ono za što nemate potpis da ste odslušali, bilo da je to izborni kolegij, Seminar II ili doktorski rad.

Upute u vezi školarine:

 • ako školarinu podmiruje ustanova javiti na vrijeme treba li izdati običan račun ili e-račun, te na koji iznos – je li plaćanje na rate ili u cijelosti.

 

Dokumentacija se može poslati poštom ili donijeti osobno u Ured za doktorski studij biologije, Rooseveltov trg 6. Za osobno donošenje dokumenta potrebno je na vrijeme se najaviti sukladno uputama o radnom vremenu i poštivanju epidemioloških mjera.

Dodatno, ove godine pripremljen je upitnik zadovoljstva doktorskim studijem Biologija. Cilj upitnika je pružiti mogućnost doktorandima da iznesu svoja mišljenja i ocjene pojedinačnih kolegija i doktorskog studija općenito, a u svrhu unaprjeđenja doktorskog studija Biologija. Upitnik možete pronaći ovdje.

Autor: Zvjezdana Nađ Dujmović
Popis obavijesti