Poštovani,

 

upisi u višu (ili istu) godinu studija u ak. god. 2021./2022. započet će 4. listopada 2021. i trajati do 15. listopada 2021.

 

Za reguliranje statusa potrebno je sljedeće:

 1. indeks
 2. DR.SC.04 - za ak. god. 20./21. (popunjava se u bazi OBAD – da dobijete taj obrazac trebate u bazi OBAD upisati ak. god. 21./22.; dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr)
 3. DR.SC.05 - za ak. god. 20./21. (u privitku, dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr)
 4. Prijavni list (prilog)-(obostrano printan i popunjen)
 5. Prijavni list-engl. (prilog) - (obostrano printan i popunjen)
 6. Upisni list (prilog)
 7. Obrazac Biol.-09. (prilog)
 8. regulirana školarina prethodne akademske godine 2020./2021.
 9. uplaćena školarina ili prva rata školarine za ak. god. 2021./2022.

 

Upute za upisivanje više godine:

 • Uvjeti za upis u 2. godinu: odslušani kolegiji s 1. godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija) i položen Seminar I.
 • u indeks i upisni list upisujete tri izborna kolegija s 2. godine (svaki po 6 ECTS bodova) i Seminar II (30 bodova). Popis izbornih kolegija i sadržaja nalazi se ovdje.
 • Uvjeti za upis u 3. godinu: položeni ispiti iz 1. godine, odslušani kolegiji s 2. godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija), održan Seminar II te prihvaćena tema doktorske disertacije na Senatu Sveučilišta u Zagrebu.
 • u indeks i upisni list upisujete doktorski rad (40 ECTS bodova).

 

Upute za upisivanje ponavljanja:

 • u indeks i upisni list upisujete samo ono za što nemate potpis da ste odslušali, bilo da je to izborni kolegij, Seminar II ili doktorski rad.

 

Upute u vezi školarine:

 • ako školarinu podmiruje ustanova, molimo da nam na vrijeme javite treba li Vam običan račun ili e-račun, te na koji iznos – je li plaćanje na rate ili u cijelosti.

 

Dokumentaciju možete poslati poštom ili donijeti osobno u Ured za doktorski studij biologije, Rooseveltov trg 6.

 

Dodatno, i ove godine pripremili smo upitnik zadovoljstva doktorskim studijem. U upitniku imate priliku iznijeti svoje mišljenje i ocjenu svakog kolegija i doktorskog studija općenito, a u potpunosti je anoniman. Vaša iskrena povratna informacija puno bi nam značila za unaprjeđenje studija što je i u našem, a i u Vašem interesu. Stoga molimo da se odazovete i ispunite upitnik, a možete ga pronaći ovdje.

 

Autor: Marija Bićanić
Popis obavijesti