Upisi u višu (ili istu) godinu studija u ak. god. 2022./2023. započet će 3. listopada 2022. i trajati do 21. listopada 2022.
 
Za reguliranje statusa potrebno je sljedeće:

 1. indeks
 2. DR.SC.04 - za ak. god. 21/22. (popunjava se u bazi OBAD – dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr
 3. DR.SC.05 - za ak. god. 21./22. (u privitku, dostaviti 2 original potpisana obrasca + elektronički na e-mail pdsbiol@biol.pmf.hr
 4. Prijavni list - (obostrano printan i popunjen)
 5. Upisni list 
 6. Obrazac Biol.-09. 
 7. regulirana školarina prethodne akademske godine 2021./2022.
 8. uplaćena školarina ili prva rata školarine za ak. god. 2022./2023.

  Upute za upisivanje više godine:

 • Uvjeti za upis u 2. godinu: odslušani kolegiji s 1. godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija) i položen Seminar I.
 • u indeks i upisni list upisujete tri izborna kolegija s 2. godine (svaki po 6 ECTS bodova) i Seminar II (30 bodova). Popis izbornih kolegija i sadržaja nalazi se ovdje.
 • Uvjeti za upis u 3. godinu: položeni ispiti iz 1. godine, odslušani kolegiji s 2. godine studija (potvrđeno potpisom nositelja kolegija), održan Seminar II te prihvaćena tema doktorske disertacije na Senatu Sveučilišta u Zagrebu.
 • u indeks i upisni list upisujete doktorski rad (40 ECTS bodova)

  Upute za upisivanje ponavljanja:

 • u indeks i upisni list upisujete samo ono za što nemate potpis da ste odslušali, bilo da je to izborni kolegij, Seminar II ili doktorski rad.

  Upute u vezi školarine:

 • mogućnost plaćanja na rate ili jednokratno (za plaćanje osobno – molimo vas potvrdu uplate)

 
Dokumentaciju možete poslati poštom ili donijeti osobno u Ured za doktorski studij biologije, Rooseveltov trg 6.
 
Dodatno, i ove godine pripremili smo upitnik zadovoljstva doktorskim studijem. U upitniku imate priliku iznijeti svoje mišljenje i ocjenu svakog kolegija i doktorskog studija općenito, a u potpunosti je anoniman. Vaša iskrena povratna informacija puno bi nam značila za unaprjeđenje studija što je i u našem, a i u Vašem interesu. Stoga molimo da se odazovete i ispunite upitnik, a možete ga pronaći ovdje.
NOVI LINK NA ANKETU: https://forms.office.com/r/WYaaqgwpGj

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti