Novosti

...
Novosti Biologija

VAŽNO za studente integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije (IPDBK)

  Studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije (IPDBK), koji su upisali studij po „starom“ programu, nisu bili redoviti u studiranju te ih sada djelomično zahvaća i novi raspored/program, moraju se prije upisa sljedećeg (ljetnog) semestra NA VRIJEME OSOBNO (putem maila) javiti voditeljicama smjera IPDBK (izv. prof. dr. sc. Vesna Petrović Peroković,  doc. dr. sc. Mirela Sertić Perić,) i (u Cc maila) pomoćnici za nastavu Biološkog odsjeka (doc. dr. sc. Sara Essert). Svaki „prijelazni“ student ima individualnu situaciju te je stoga važno da nam se studenti osobno jave, kako bismo zajedno iznašli način da odslušaju i polože sve propisane kolegije na najprihvatljiviji mogući način. Napomena za studente IPDBK koji su tijekom studija koristili mirovanje studija: prema članku 9. stavku 5. Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u, ako se za vrijeme mirovanja obveza izmjeni nastavni program, student mora slušati i polagati u međuvremenu nastale razlike u nastavnom programu.


Pripreme za Noć biologije 2021.

Obavještavamo vas da su krenule pripreme za Noć biologije 2021., u sklopu manifestacije Dan i Noć PMF-a, koja će se održati u petak 26. ožujka 2021. godine. Predstojeći Dan i Noć PMF-a održat će se pod istom temom, zamišljenom za 2020. godinu, a to je „Brže, više, jače“. 
Po prvi puta će se ova manifestacija održati u izmijenjenom obliku te će, kao i mnoštvo naših trenutnih životnih aktivnosti, biti održana online. Radionice, izložbe i predavanja bit će snimane i trajat će oko 5 minuta. Snimanje će biti unaprijed dogovoreno i osigurat ćemo stručnu pomoć u snimanju materijala. Nadamo se da će ovaj novi oblik prezentiranja, potaknuti različite kreativne ideje. 
Željeli bi zahvaliti svim studentima, suradnicima, asistentima, nastavnicima i koordinatorima zavoda na entuzijazmu koji su pokazali u osmišljavanju radionica i organizaciji manifestacije Noć biologije 2020. Vjerujemo da brojke govore dovoljno same za sebe: 306 prijavljenih sudionika putem E volontera, 39 radionica, 11 predavanja i 5 izložbi!
Nažalost, nećemo moći prezentirati sve radionice, predavanja i izložbe online. U dogovoru s koordinatorima zavoda, biti će izabrane po dvije radionice sa svakog zavoda, nekoliko predavanja i izložbi, te prezentirani online.
Iskreno se radujemo suradnji sa sudionicima predstojeće Noći biologije, te nas slobodno kontaktirajte u vezi bilo kakvih pitanja, ideja i sl. 

Lijep pozdrav svima,
Andreja Brigić i Romana Gračan,
Koordinatori Noć biologije 2021 na BO
 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti