Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA CROATICA BOTANICA


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Prijava na TBI studij

  Pozivaju se studenti diplomskih studija Molekularne biologije koji žele nastaviti studij u okviru programa Bioindustrijske tehnike (TBI) da podnesu prijave do 15. travnja 2021. godine. Prijave treba dostaviti u studentsku referadu. Prijavi treba priložiti prijepis ocjena s prikazanim prosječnim uspjehom tijekom preddiplomskog i diplomskog studija, kratki životopis i motivacijsko pismo (pisati na engleskom jeziku). Ukoliko su studenti ostvarili dodatne aktivnosti kroz izradu rada za Rektorovu nagradu ili su dobili Rektorovu nagradu, bili demonstratori, sudjelovali u Noći biologije, sudjelovali na znanstvenim skupovima ili pohađali tečajeve/radionice (npr. ljetne škole), molim da prilože potvrde o ostvarenim aktivnostima. Za sve dodatne informacije pošaljite upit na mail: visnja.besendorfer@biol.pmf.hr INFO (pdf)Poštovane kolegice i kolege,

nakon uspješno održanog 1. znanstveno-stručnog skupa o gmazovima „REPTILIA“, iznimna nam je čast pozvati Vas na tematski prošireni 2. međunarodni znanstveno-stručni skup o gmazovima i egzotičnim životinjama „REPTILIA” koji će se održati online 21. i 22. svibnja 2021. godine u organizaciji Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pod pokroviteljstvom Zoološkog vrta grada Zagreba.
Kako su egzotične životinje postale sve češći pacijenti u veterinarskim ambulantama, tako postoji sve veća potreba o poznavanju svih aspekata njihova života, njihove biologije, morfologije, fiziologije, držanja i hranidbe, patologije i liječenja. Spoznaje o navedenom mogle bi pridonijeti boljem shvaćanju i razmijeni iskustava u veterinarskoj medicini, a također i u edukaciji budućih doktora veterinarske medicine. Stoga je cilj ovog skupa okupiti znanstvenike i stručnjake iz biomedicinskih i prirodnih znanosti te pružiti što više informacija o gmazovima, ali i o drugim egzotičnim vrstama životinja kao što su kukci, vodozemci, ribe, ptice i sisavci.
Više na: http://www.vef.unizg.hr/reptilia2021

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti