Novosti

...
Novosti Biologija

VAŽNO za studente integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije (IPDBK)

  Studenti integriranog preddiplomskog i diplomskog studija biologije i kemije (IPDBK), koji su upisali studij po „starom“ programu, nisu bili redoviti u studiranju te ih sada djelomično zahvaća i novi raspored/program, moraju se prije upisa sljedećeg (ljetnog) semestra NA VRIJEME OSOBNO (putem maila) javiti voditeljicama smjera IPDBK (izv. prof. dr. sc. Vesna Petrović Peroković,  doc. dr. sc. Mirela Sertić Perić,) i (u Cc maila) pomoćnici za nastavu Biološkog odsjeka (doc. dr. sc. Sara Essert). Svaki „prijelazni“ student ima individualnu situaciju te je stoga važno da nam se studenti osobno jave, kako bismo zajedno iznašli način da odslušaju i polože sve propisane kolegije na najprihvatljiviji mogući način. Napomena za studente IPDBK koji su tijekom studija koristili mirovanje studija: prema članku 9. stavku 5. Pravilnika o preddiplomskim i diplomskim studijima na PMF-u, ako se za vrijeme mirovanja obveza izmjeni nastavni program, student mora slušati i polagati u međuvremenu nastale razlike u nastavnom programu.Poštovane kolegice i kolege,

nakon uspješno održanog 1. znanstveno-stručnog skupa o gmazovima „REPTILIA“, iznimna nam je čast pozvati Vas na tematski prošireni 2. međunarodni znanstveno-stručni skup o gmazovima i egzotičnim životinjama „REPTILIA” koji će se održati online 21. i 22. svibnja 2021. godine u organizaciji Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i pod pokroviteljstvom Zoološkog vrta grada Zagreba.
Kako su egzotične životinje postale sve češći pacijenti u veterinarskim ambulantama, tako postoji sve veća potreba o poznavanju svih aspekata njihova života, njihove biologije, morfologije, fiziologije, držanja i hranidbe, patologije i liječenja. Spoznaje o navedenom mogle bi pridonijeti boljem shvaćanju i razmijeni iskustava u veterinarskoj medicini, a također i u edukaciji budućih doktora veterinarske medicine. Stoga je cilj ovog skupa okupiti znanstvenike i stručnjake iz biomedicinskih i prirodnih znanosti te pružiti što više informacija o gmazovima, ali i o drugim egzotičnim vrstama životinja kao što su kukci, vodozemci, ribe, ptice i sisavci.
Više na: http://www.vef.unizg.hr/reptilia2021

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti