Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA CROATICA BOTANICA


Obnova infrastrukture


STUDOMAT

 


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Upisi na preddiplomske i integrirane studije u jesenskom roku

Upis putem državne mature Upis studenata u I. godinu PREDDIPLOMSKIH i INTEGRIRANOG PREDDIPLOMSKOG I DIPLOMSKOG studija u ak. godinu 2022./ 2023.

Izdvajamo Biologija

 

Od studenog 2020. Sveučilište u Zagrebu punopravni je član ANSO saveza (Alliance of International Science Organization), međunarodne organizacije znanstvenih institucija koje su zajednički ustrojili Kineska akademija znanosti, međunarodne nacionalne znanstvene organizacije, sveučilišta i akademije. Sveučilište u Zagrebu je za kontakt osobu imenovalo pročelnicu Biološkog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Sandru Radić Brkanac, koja je istovremeno voditeljica Hrvatsko-kineskog OBOR laboratorija za biodiverzitet i usluge ekosustava.
Savez međunarodnih znanstvenih organizacija (ANSO) ima za cilj poboljšati regionalne i globalne kapacitete u znanosti i tehnologiji, poboljšati život i dobrobit ljudi te promicati širu znanstveno-tehnološku suradnju i komunikaciju u svijetu. U skladu s tim ciljevima, ANSO je uspostavio svoj program gostujućih stipendija. Stipendija pruža znanstvenicima širom svijeta priliku za pristup visokokvalitetnim mega znanstvenim objektima u Kini i za rješavanje znanstvenih problema od zajedničkog interesa za akademsku zajednicu i društvo. Svi zainteresirani detaljne informacije o pozivu za 2022 - ANSO Visiting Fellowship mogu naći na poveznici http://www.anso.org.cn/programmes/talent/fellowship/

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti