Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA CROATICA BOTANICA


Obnova infrastrukture


STUDOMAT

 


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Upisi na preddiplomske i integrirane studije u jesenskom roku

Upis putem državne mature Upis studenata u I. godinu PREDDIPLOMSKIH i INTEGRIRANOG PREDDIPLOMSKOG I DIPLOMSKOG studija u ak. godinu 2022./ 2023.

Izdvajamo Biologija

 

Pozivamo Vas na međunarodnu konferenciju Brain-gut axis!  

Konferencija će se održati 8. i 9. listopada na Medicinskom i Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te Hrvatskom institutu za istraživanje mozga.
Tema konferencije je popularizacija poveznice živčanog i probavnog sustava u raznim znanstvenim, kliničkim i industrijskim granama. Ova dvodnevna konferencija zamišljena je kao interaktivni događaj gdje će sudionici moći prisustvovati predavanjima vrhunskih stručnjaka iz područja poput akademkinje Vide Demarin o suvremenim otkrićima i trenutnim problemima. 
Sudionici će također moći postavljati pitanja eminentnim znanstvenicima te razgovarati s njima u pauzama.
Nadalje, predviđene su interdisciplinarne praktične radionice iz područja mikrobiologije, neuroznanosti i stanične biologije kako bismo naše sudionike upoznali i s praktičnim problemima struke. 
Svi zainteresirani studenti potiču se na prezentaciju vlastitih radova kako bi dobili vrijedno iskustvo i povratne informacije stručnjaka.

  Prijave za aktivno sudjelovanje studenata otvorene su do 6. kolovoza 2022

Osim pasivnog i aktivnog sudjelovanja studenti se dodatno pozivaju na uključivanje pri ostvarenju ove konferencije u ulogama volontera.

  Prijave za studente volontere otvorene su do 30. srpnja 2022. 

Za dodatne informacije pronađite nas na društvenim mrežama ili posjetite našu web stranicu: https://braingutconference.com/ 
Za sve upite obratite nam se putem e-mail adrese: braingutconference@gmail.com


Veselimo se Vašem dolasku i konstruktivnoj znanstvenoj razmjeni novih ideja!
 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti