Bio-X


webmail


STUDOMAT

 


Suradnja s NR Kinom


Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA BOTANICA CROATICA


Obnova infrastrukture


Dan i noć na PMF-u


Karijerni centar


Izdvajamo


Otvoren je natječaj za prijavu na Erasmus+ kombinirani (blended) intezivni program (BIP) pod nazivom „Methodological trends in research and protection of biodiversity” kojeg organizira partnersko sveučilište Sveučilište u Prešovu, Slovačka. Fizički dio programa održat će se u Prešovu, Slovačka, od 27. do 31. svibnja 2024., a može sudjelovati troje (3) studenata i 2 nastavnika s PMF-a. Rok za prijavu je 7. svibanj 2024.

Pozivamo zainteresirane studente da se prijave na Erasmus+ kombinirani intenzivni program (BIP) pod nazivom „Methodological trends in research and protection of biodiversity”. Cilj ovog Erasmus+ kombiniranog intenzivnog programa je upozna􀆟 sudionike s novim metodama u istraživanjima i zaštiti bioraznolikosti.

Program se održava kao kombinacija on-site nastave (od 27. do 31. svibnja 2024.) u gradu Prešovu, (Slovačka) na Odsjeku za ekologiju Fakulteta društvenih i prirodnih znanosti Sveučilišta u Prešovu i virtualne nastave od 15. do 25. svibnja 2024. U programu može sudjelovati troje (3) studenata/studen􀆟ca diplomskog studija Ekologija i zaštita prirode ili Znanosti o okolišu na Biološkom odsjeku i diplomskog studija Fizička geografija s geoekologijom na Geografskom odsjeku s PMF-a, koji će za odlazak u Slovačku dobiti financijsku potporu iz programa Erasmus+ (studenti u iznosu od 70 EUR/dnevno).


Za uspješno završavanje programa studenti će dobiti 5 ECTS-a, koji će im biti upisani u ISVU kao dodatni bodovi izvan obaveznih na studijskom programu.


Zainteresirani studen􀆟 mogu se prijaviti elektroničkom poštom na e-mail adresu ureda za međunarodnu suradnju PMF-a: international@dekanat.pmf.hr.


U prijavi je potrebno priložiti:
1. životopis
2. prijepise ocjena obje razine studija
3. Motivacijsko pismo do 350 riječi


Prijavljeni studenti će za sudjelovanje biti odabrani temeljem kriterija definiranih za potrebe ovog Erasmus+ kombiniranog intenzivnog programa koji se nalaze u privitku natječaja.


Zainteresirane nastavnike s iskustvom iz tema ekologije ekosustava molimo da se jave direktno Uredu za međunarodnu suradnju PMF-a.


Rok za prijavu je 07. svibanj 2024.


Za više informacija studenti se mogu javiti Uredu za međunarodnu suradnju PMF-a, mailom na international@dekanat.pmf.hr ili osobno u uredu u zgradi Dekanata PMF-a i Kemijskog odsjeka, Horvatovac 102a, Zagreb.


Erasmus+ kombinirani (blended) intenzivni programi (BIP) su nova vrsta aktivnosti unutar programa Erasmus+ za razdoblje 2021.-2028. u kojima se primjenjuju inovativni načini učenja i poučavanja. Tijekom kombiniranih intenzivnih programa skupine studenata ili članova osoblja (kao polaznici programa u statusu „learners“) obavljaju kratkoročnu fizičku mobilnost u inozemstvu u kombinaciji s obveznom virtualnom komponentom, koja omogućuje suradničko učenje i timski rad putem interneta. Za studente i (ne)nastavno osoblje koje odlazi na fizičku mobilnost u drugu zemlju osigurana je financijska potpora iz programa Erasmus+. Više informacija o Erasmus+ BIP-ovima potražite ovdje.

Fotografija preuzeta s www.ampeu.hr

 

PMF - odluka o kriteriju 2023.-2023. za BIP (blended intensive programmes

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti