Kontakt

Zavod za biokemiju

Kemijski odsjek
Prirodoslovno-matematički fakultet

Horvatovac 102A
HR-10000 Zagreb

Tel. +385 1 460 6400
Fax. +385 1 460 6401

E-pošta: zbk@chem.pmf.hr


Zavod za biokemiju

Predstojnica zavoda:

prof. dr. sc. Ita Gruić Sovulj

 

Voditeljica administracije: Anđelka Pilko


Molimo sve studente koji pristupaju ljetnom roku, 1. 9. 2020. da detaljno prouče smjernice koje propisuje Stožer civilne zaštite RH te smjernice propisane Protokolom za provođenje ispita na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu tijekom pandemije koronavirusa (COVID-19) kojih ste se dužni pridržavati.


Slijede generalne napomene:

- Na ispit nemojte dolaziti ukoliko pokazujete simptome akutne respiratorne bolesti. Zaštitite sebe i ljude u svojoj okolini.

- Na ovom ispitnom roku, raspored sjedenja u predavaonici je predefiniran. Ispit će se održati u predavaonicama A1 i A2, a rasporedu sjedenja možete pristupiti u Repozitoriju. Završni kolokvij iz praktikuma biokemije održat će se u predavaonici A1. Molimo Vas da zapamtite lokaciju i broj svog sjedala, tako da proces prozivanja bude brz.

 

- U 8:45 POČINJEMO S PROZIVANJEM ZA PISMENI ISPIT

 

- U 13:45 POČINJEMO S PROZIVANJEM ZA ZAVRŠNI KOLOKVIJ IZ PRAKTIKUMA BIOKEMIJE

- Prozivanje pristupnika za ispit održat će se na glavnom ulazu u zgradu Kemijskog odsjeka prema broju mjesta sjedenja koje Vam je dodijeljeno. Pričekajte asistenta ISPRED zgrade, nemojte ulaziti u zgradu, obvezno održavajte socijalnu distancu.

- Prilikom prozivanja će Vas se na uvid tražiti studentska ili osobna iskaznica pa Vas molimo da iste pripremite, kako bi proces prozivanja bio brži.

- Nakon prozivanja dužni ste dezinficirati ruke prilikom ulaska u zgradu te se uputiti u predavaonicu najkraćim putem. Tamo će Vas dočekati drugi asistent koji će Vam pomoći u pronalasku mjesta.

- Nošenje zaštitnih maski na licu (preko nosa i usta) tijekom ispita JE OBAVEZNO.

Autor: Marija Pranjić
Popis obavijesti

Repozitorij

Repozitorij je prazan