Dekanica Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Aleksandra Čižmešija donosi UPUTE O POSTUPANJU vezano uz epidemiološku situaciju vezanu za COVID 19.

 

UPUTE O POSTUPANJU

 

Iz objavljenih uputa, koje je potrebno detaljno pročitati,  izdvajamo sljedeće:

  • odgađaju sve aktivnosti na PMF-u koje nisu izravno vezane uz nastavu i znanstveni rad (npr. Dan i noć na PMF-u, popularna predavanja itd.)
  • svi studenti koji su u proteklih 14 dana boravili izvan RH dužni su se javiti prodekanici za nastavu PMF-a prof. dr. sc. Dubravki Hranilović  na e-mail adresu dubravka@biol.pmf.hr, uz naznaku odsjeka, studija i studijske godine na kojima studiraju te ostati u samoizolaciji 14 dana od povratka. U slučaju pojave simptoma zaraze koronavirusom tijekom samoizolacije, moraju se javiti nadležnom epidemiologu prema naputku HZJZ (informacije u objavljenim uputama)
  • studentima Kemijskog odsjka koji boluju od kroničnih bolesti i trudnicama preporučuje ostati kod kuće 14 dana od izdavanja ovih uputa, u dogovoru s pomoćnicom za nastavu Kemijskog odsjeka i te prodekanicom za nastavu PMF-a (obavezno se javiti mailom izv. prof. dr. sc. V. Petrović Peroković i prof. dr. sc. D. Hranilović).
Autor: Željka Soldin
Popis obavijesti

Broj posjeta:
451755