Prezentacija studentskog rada Error...


Poziv na prezentaciju 

 

Pozivamo vas na prezentaciju studentskog rada Error 404 koji su u sklopu trećeg ciklusa Kratkog spoja* izradile studentice Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (Petra Tramontana, Sara Laura Šarančić), Akademije likovnih umjetnosti (Klara Burić, Marianna Nardini, Laura Stojkoski) i Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta (Tina Petković, Jelena Šimundić Bendić) pod mentorstvom Vesne Gulin (asistentica na Biološkom odsjeku, PMF), Ive Ćurić (asistentica na Nastavničkom odsjeku, ALU) te Klare Petrović i Luje Šimunović (kustosice, KONTEJNER).

Tjedni istraživanja i diskusija o hibridnim i simbiotskim vezama u prirodi i tehnologiji doveli su studente trećeg ciklusa projekta Kratki spoj na Touch Me festival. Kroz tri tjedna festivala, studenti su razvili umjetničko-istraživački rad koji kritički propituje hibridnost čovjeka i prirode u kojoj živi, te se u njoj fizički, ali i duhovno ostvaruje.

Rad će biti predstavljen u petak 2.10. u 17h u Hali V Tehničkog muzeja Nikola Tesla nakon čega slijedi prezentacija rada i razgovor sa studentima u 18h.

Posjetitelji će u međuvremenu moći pogledati i trenutni postav Touch Me festivala, također u Hali V.

Radujemo se vašem dolasku!

*Kratki spoj je edukativni projekt koji umrežava studente umjetničke akademije i studente prirodnih i humanističkih znanosti. Praktične tematske radionice, predavanja i diskusije pružaju studentima osnovna znanja i temeljne vještine kojima pristupaju istraživačkim umjetničkim praksama. S ciljem interdisciplinarne edukacije i isticanja vrijednosti međusektorskog rada, okuplja studente u intenzivnom timskom radu koji prati razvoj umjetničke produkcije: od koncepta, izvođenja rada i prikupljanja dokumentacije do postavljanja izložbe te interpretacije i pisanja kustoskih tekstova.

 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti