O djelatniku

doc. dr. sc. Nikola Cindro

Zvanje: docent

Lokacija:
310
Telefon:
+385 1 4606 411
Telefon kućni:
6411

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski

Životopis

Nikola Cindro diplomirao je 2014. godine na Kemijskom odsjeku PMF-a u Zagrebu. Zaposlio se kao asistent 2014. godine na Zavodu za Fizikalnu kemiju PMF-a gdje sudjeluje u izvedbi praktikumske i seminarske nastave. Bavi se dizajnom i sintezom organskih molekula te fizikalno-kemijskim mjerenjima. Doktorirao je 2017. godine. Ima 20 objavljenih znanstvenih radova te 24 sudjelovanja na stručnim skupovima i kongresima.

 

Nagrade i priznanja:

Rektorova nagrada Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu godinu 2010./2011. (naslov rada: Sinteza i antiproliferativna ispitivanja novih adamantanskih ftalimida)

CSC – Case study competition, osvojeno 1. mjesto 2013. godine  za rješavanje poslovnog slučaja PLIVE pod nazivom „Nove zelene tehnologije u farmaceutskoj industriji“

Medalja Kemijskog odsjeka za izvrstan uspjeh na studiju, 2014. godine

Posebno priznanje Rektora Sveučilišta za izniman znanstveni doprinos tijekom studija, 2014.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.