Ekološka stanica 'Vrlika' 


Herbarium Croaticum


ACTA CROATICA BOTANICA


Obnova infrastrukture


Izdvajamo

...
Izdvajamo Biologija

Otkazivanje promocija

Poštovane diplomantice i diplomanti, s obzirom na nove epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja, Stožer civilne zaštite Grada Zagreba nam nije dao suglasnost za održavanje promocije tako da se planirane promocije za 22. siječnja 2022, nažalost, neće održati. Svakako ćemo pratiti epidemiološku situaciju te pokušati što prije odrediti novi termin za promocije. Studenti koji ne žele čekati novi termin promocija slobodno se mogu javiti Uredu za studente svog odsjeka i zatražiti povrat novca.   Prof. dr. sc. Mladen Vuković prodekan za nastavu PMF-aDragi studenti,

kako selidba iz zgrada na Rooseveltovom i Marulićevom trgu ipak neće krenuti već u siječnju, odlučeno je da će se nastava do kraja semestra održavati kontaktno i prema rasporedu u našim predavaonicama/praktikumima. Od svojih ćete nastavnika čuti eventualne dodatne obavijesti i dogovore vezane uz svaki pojedini predmet.

Raspored ispitnih rokova bit će složen najkasnije prije Božićnih praznika, kad ćemo imati sigurnije informacije o događanjima i planovima u veljači.

Srdačan pozdrav,

Sara Essert
Pomoćnica pročelnice za nastavu

 

Autor: webmaster BO
Popis obavijesti